Ruimte en eindeloze rust in het uitgestrekte Westerwoldse la


sinds 12-9-2022 03:08:58

prijs: € 249500
Locatie : Almelo  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Ruimte en eindeloze rust in het uitgestrekte Westerwoldse landschap!Landelijk gelegen dichtbij de Duitse grens, bevindt zich, in een gebied waar stilte en ruimte nog vanzelfsprekend zijn, een degelijk gebouwde vrijstaande woning op een zeer ruime, veel privacy biedende, kavel.Deze woning aan de Rhederweg, vlakbij het dorp Rhederbrug, is een oase van rust en biedt de liefhebber alle mogelijkheden om te genieten van een landelijk leven.

De goed onderhouden woning op een grote kavel met bijgebouwen is een heerlijke uitdaging voor diegene die wil verblijven en vertoeven in een omgeving van eindeloze ruimte en uitgestrektheid, ver van stedelijke drukte en mensenmassa's.Het dorp Rhederbrug, met als voorziening een gezellig en drukbezocht buurthuis is goed bereikbaar vanuit zowel de richting Bellingwolde als vanuit de Duitse E31. Op fietsafstand van de woning bevinden zich een aantal winkels waaronder een supermarkt.

In de omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen langs het beroemde B.L. Tijdenskanaal,

in de landelijke omgeving van het Rhederveld of in de iets verder weg gelegen Sellinger Bossen.

Westerwolde, met haar zandgronden, ligt overigens ver buiten het aardbevingsgebied.Deze goed onderhouden en levensloopbestendige woning biedt u de mogelijkheid voor een (agrarisch) bedrijf aan huis en/of een ruimte vergende hobby. Ook het houden van paarden en/of kleinvee behoort hier tot de mogelijkheden.

Daar een deel van het perceel is ingericht als bos kunt u zelfs een wandeling in uw eigen bos maken!Zowel via de voordeur als achterdeur betreedt u de ruime hal. Vanuit de hal kunt u zowel de woonkamer (ca. 25 m²) en de woonkeuken (ca. 20 m²) betreden alsook de op de begane grond gelegen werkkamer (ca. 8,5 m²), slaapkamer (ca. 10 m²), het onlangs vernieuwde toilet, de technische CV ruimte (ca. 3 m²) met aansluitingen voor wasmachine en droger en de badkamer (ca. 8 m²). De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en vloerverwarming. De goed geoutilleerde keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, afwasmachine, koelkast en afgewerkt met een hardstenen keukenblad.Op de 1e verdieping treft u een ruime overloop, de 2e slaapkamer (ca. 20 m²) voorzien van een inloopkast/berging en de 3e slaapkamer (ca. 15 m²) voorzien van een vaste kastenwand.Kortom: genieten van rust, ruimte en ontspanning in een zorgeloze woning op een

werkelijk unieke en veel mogelijkheden biedende plek!Extra informatie:

Dubbele inrit.

Voorzien van dakisolatie, muurisolatie en deels vloerisolatie.

Volledig voorzien van HR isolerende beglazing, deels zelfs HR++.

Ruimschoots parkeer gelegenheid op eigen terrein.

In 2005 uitgebouwd om woonkeuken te realiseren.

Slaapkamer en badkamer op de begane grond (levensloopbestendig)

Grote schuur (ca. 70 m²), bouwjr. 2004, voorzien van zolder en smeerkelder.

In 2017/2019 van binnen en buiten geschilderd.

Nefit CV combi ketel, bouwjr. 2014.

Aanvaarding op zeer korte termijn mogelijk!Algemene info;

1. De huidige bestemming is Agrarisch – Dienstverlenend bedrijf. Er is echter sinds de bouw van de woning nooit uitvoering gegeven aan een agrarisch bedrijf.

2. De gemeente staat eventueel open voor een bestemmingswijziging naar b.v. een volledige woonbestemming of een aanduiding plattelandswoning. Deze wijziging zou mogelijk ook midd
Kenmerken: Kopen in AlmeloKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26538849 Meld aan Aanbodpagina