Bungalow en bij-huis in Hongaars NATURA 2000


sinds 6-3-2024 16:16:30

Grote foto bungalow en bij huis in hongaars natura 2000 huizen en kamers bestaand europa Grote foto bungalow en bij huis in hongaars natura 2000 huizen en kamers bestaand europa Grote foto bungalow en bij huis in hongaars natura 2000 huizen en kamers bestaand europa Grote foto bungalow en bij huis in hongaars natura 2000 huizen en kamers bestaand europa Grote foto bungalow en bij huis in hongaars natura 2000 huizen en kamers bestaand europa Grote foto bungalow en bij huis in hongaars natura 2000 huizen en kamers bestaand europa Grote foto bungalow en bij huis in hongaars natura 2000 huizen en kamers bestaand europa Grote foto bungalow en bij huis in hongaars natura 2000 huizen en kamers bestaand europa Grote foto bungalow en bij huis in hongaars natura 2000 huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 325000
Locatie : Hongarije, komló-dombóvár  (Buitenland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 145 m2

Beschrijving

LET OP! DEZE WONING GAAT PAS EIND MAART 2024 IN DE VERKOOP.
Bij serieuze interesse raden wij u aan alvast een e-mail te sturen naar carla[apenstaart]ikvertrekhongarije.nl
(vervang dan [apenstaart] met: @)
Wij kunnen u dan ook meer foto's sturen en een nieuw kadaster document. Als u dat wilt, kunnen wij u zodra het huis in de verkoop gaat direct op de hoogte stellen. Dan bent u zeker één van de eerste kijkers.
Gezien de staat van het vastgoed is er over de prijs is te onderhandelen.
Wij kunnen op deze advertentie-website maar 9 foto's plaatsen, dus mail ons en we sturen u nog véél meer foto's!
Door omstandigheden hebben we de voorkeur aan een snelle verkoop, dus we helpen u niet met huurkoop, leningen of hypotheken. Wel kunnen we bij de start met andere dingetjes helpen, zodat u geen onnodig dure makelaar hoeft in te huren.
Perceelgrootte: 6.495 m2 (zoals vermeld in kadaster documentatie);
Geschatte woonoppervlakte: 85 m2 (terracotta bungalow) + 60 m2 (gele bijhuis) + ongeveer 45 m2 bijgebouwen;
Het terracotta kleurige huis heeft een riante woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte terras. Aan de woonkamer is een keuken. Daaraan zijn een eenvoudige badkamer met toilet. Verder zijn er twee kleinere kamers die momenteel functioneren als slaapkamers. In de voorraadkamer is de aansluiting voor de wasmachine, een extra koelkast, bergruimte en de aansluiting voor een gasfles. Daar is ook de elektrische ketel voor de vloerverwarming en een 80 liter warmwater-boiler. Wij vonden 80 liter meer dan genoeg, maar er kan eenvoudig een 120 liter of grotere unit worden aangesloten en neergehangen.
Eventueel kunt u opnieuw een kleine slaapkamer realiseren in de woonkamer zoals vroeger.
Het tweede huis - het gele bijhuis - bestaat uit twee bewoonbare woonlagen met beneden een houtkachel. De oude wasruimte bevind zich ook beneden, maar daar moet een loodgieter naar kijken. Dus schrijven we er verder niet over.
Bijgebouwen: van links naar rechts: carport, berging, oude stal (2010-2016), hok voor tuingereedschappen. Niet onbelangrijk is het waterputhuisje, waaruit ook echt water te halen is met een emmer.
Verwarming: terracotta huis is elektrisch verwarmd door centrale vloerverwarming met waterpomp, ook is er een houtkachel. Het gele bijhuis heeft een houtkachel. (Houtkachels zijn gratis warmte. Ideaal voor sprokkelhout van rondom en reclame-folders!) Warmwater boilers starten op als goedkooptarief geactiveerd is. Elektrische verwarming kan op normaal en goedkooptarief door middel van een handige schakelaar(!).
Overige nutsvoorzieningen: Het perceel is slechts afhankelijk van elektriciteit van het hoofdnet met ieder huis een aparte meterkast met elk twee meters (normaal en goedkooptarief). Totale maandelijkse kosten tussen de 150 en 200 euro per maand (wij hebben alle rekeningafschriften bewaard!).
Water komt uit eigen bron door een elektronische hydrofoor op eigen perceel. Afvoerwater gaat naar een septictank (beerput) die eenvoudig en goedkoop te legen is. Ieder huis heeft ook een eigen tank. Gas hebben wij de afgelopen 8 jaren niet gebruikt, maar kan per gasfles vanuit een speciale aansluiting vanuit de voorraadkamer naar de keuken. Internet gebruiken we door een mobiele modem van Vodafone (die kan zelfs mee in de auto). Hongaarse en Nederlandse televisie gaan beide via de schotels. (Neem wel een eigen schotelset mee van Canal Digital!)
Er is een straatlantaarn van de gemeente in het midden van het perceel en die is niet kapot gegaan zolang als we er wonen!
Staat van het vastgoed: is geheel in 2010 gerenov
Kenmerken: Woonoppervlakte: 145 m2, Kopen in Hongarije, Komló-Dombóvár


Stuur bericht
Advertentienummer: 115944437 Meld aan Aanbodpagina