Costa Rica


sinds 16-11-2023 21:55:01

Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto costa rica huizen en kamers bestaand buiten europa
prijs: Op aanvraag
Locatie : Costa rica  (Buitenland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 300 m2

Beschrijving

Ontsnap aan de wereldproblemen en omarm een nieuw leven aan de betoverende Pacific Oceaan van Costa Rica, langs de prachtige Peninsula de Nicoya. Van Santa Teresa tot Montezuma en Tambor (Los Delfines Golf), ontdek betoverend onroerend goed met adembenemend uitzicht op de oceaan.
Hier, ver weg van de verwachtingen en onzekerheden van Europa, biedt de Pacific Coast een oase van rust, avontuur en natuurlijke schoonheid. Van luxe villa's tot charmante huisjes, elk huis belichaamt de belofte van een leven dat draait om rust en verbondenheid met de natuur.
Wij, als Belgen / Nederlanders woonachtig in Costa Rica, staan klaar om u te begeleiden bij de aankoop of verhuur van onroerend goed. Wij regelen juridische zaken, verblijfsvergunningen en meer. Neem contact met ons op voor een nieuwe start in dit Costa Ricaans paradijs. Welkom in een wereld van eindeloze mogelijkheden, ver weg van wat Europa te bieden heeft. Ontdek de Pacific Oceaan en creëer een nieuw begin.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 300 m2, Kopen in Costa Rica


Stuur bericht
Advertentienummer: 112570298 Meld aan Aanbodpagina