te huur mooi appartement bij centrum SITTARD


sinds 3-2-2024 15:51:30

Grote foto te huur mooi appartement bij centrum sittard huizen en kamers appartementen en flat Grote foto te huur mooi appartement bij centrum sittard huizen en kamers appartementen en flat Grote foto te huur mooi appartement bij centrum sittard huizen en kamers appartementen en flat Grote foto te huur mooi appartement bij centrum sittard huizen en kamers appartementen en flat Grote foto te huur mooi appartement bij centrum sittard huizen en kamers appartementen en flat Grote foto te huur mooi appartement bij centrum sittard huizen en kamers appartementen en flat Grote foto te huur mooi appartement bij centrum sittard huizen en kamers appartementen en flat Grote foto te huur mooi appartement bij centrum sittard huizen en kamers appartementen en flat Grote foto te huur mooi appartement bij centrum sittard huizen en kamers appartementen en flat
prijs: € 833,13
Locatie : Sittard  (Limburg)

Kenmerken

Inrichting : Gestoffeerd
Woonoppervlakte : 80 m2

Beschrijving

Te huur aangeboden een mooi appartement op uitstekende locatie nabij centrum Sittard, op 5 minuten lopen van de Markt.
Indeling:
Hal, nette keuken met balkon en private berging, toilet, badkamer met douche en wastafel, twee slaapkamers en een ruime woonkamer van 37 m2. Totaal woonoppervlak is 80 m2.
Behorend bij het appartement is een vaste eigen parkeerplaats. Het parkeerterrein van de bewoners is afgesloten via een slagboom. Verder is er bij binnenkomst van het appartementencomplex een tweede privé-berging en er is een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.
De kale huur is € 695 per maand. Dit is incl. huur elektrische boiler en gebruik parkeerplaats. De servicekosten VvE zijn € 138,13. Het voorschot voor de stookkosten (warmte) is € 126 per maand. Verrekening van de stookkosten vindt jaarlijks plaats.
Het appartement komt per 1 maart 2024 beschikbaar.
Interesse? Bel of mail voor meer informatie (Joeri Goessen)

Kenmerken: Inrichting: Gestoffeerd, Woonoppervlakte: 80 m2, Kopen in Sittard


Stuur bericht
Advertentienummer: 115080076 Meld aan Aanbodpagina