TE KOOP : GROTE VILLA (dubbele woning)


sinds 2-11-2022 10:07:20

Grote foto te koop grote villa dubbele woning huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop grote villa dubbele woning huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop grote villa dubbele woning huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop grote villa dubbele woning huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop grote villa dubbele woning huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop grote villa dubbele woning huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop grote villa dubbele woning huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop grote villa dubbele woning huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop grote villa dubbele woning huizen en kamers bestaand buiten europa
prijs: € 410000
Locatie : Curacao  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Woonoppervlakte : 450 m2

Beschrijving

Centraal gelegen in de mooie, rustige wijk Mon Repos op Curaçao vind u onze gezellige villa op een hoek perceel gelegen in het tweede district van Curaçao , Mon Repos is zeer centraal gelegen op Curaçao.
De villa bestaat uit twee huizen met veel privacy en veel wind. Beide huizen zijn geschikt voor 10 personen. Elk huis bevat 4 slaapkamers en 2 badkamers en een hele grote open keuken en woonkamer en beschikt over een eigen tuin met palapa terras en een dakterras met een fantastische uitzicht over Curaçao.
De villa ligt centraal en toch heel rustig, vlakbij de mooiste stranden van het eiland. Een grote supermarkt en winkels vind u binnen enkele autominuten.
Centraal gelegen dubbele woning met in totaal 8 slaapkamers en 4 badkamers met warmwaterdoorstromer, 2 open keukens en 2 grote woonkamer, 3 schuren. Elke afzonderlijke woning heeft dus 4 slaapkamers, 2 badkamers een zeer ruime open keuken een zeer ruime woonkamer met een voor- en achterporche met schitterend uitzicht. Het hele huis is voorzien van granietvloer.
Woning is in zeer goede staat, rondom voorzien van een mooie omheinig met 3 toegangspoorten waarvan 2 geschikt voor auto. Een ruim dakterras met een schitterend uitzicht en een hele mooie grote gezellige palapa in de tuin. Naast de reguliere nutsvoorzieningen en in elke kamer voldoende 220V is ook een eigen waterput, een noodgenerator en een beveiligingssyteem met camera’s aanwezig.
Mon Repos is een rustige buurt in een mooie omgeving, centraal gelegen en nabij Gosieweg, Groot Kwartier, Rio Canario en supermarkten, winkels, restuarants, tennisbaan en Johan Cruyff voetbalveld. De woning(en) is/zijn geschikt voor vele doeleinden. Naast natuurlijk 2 complete woningen voor 2 grote gezinnen ook voor bijvoorbeeld kantoor aan huis, kamerverhuur voor stagaires, bed & breakfast of vakantiewoningen. Totale bebouwing is ongevver 450m2 en grond is 660 m2. Er is voldoende ruimte om een zwembad te bouwen.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 450 m2, Kopen in Curacao


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

Stuur bericht
Advertentienummer: 29594933 Meld aan Aanbodpagina