Te koop of te huur hooggelegen villa:


sinds 2-11-2022 10:07:20

Grote foto te koop of te huur hooggelegen villa huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop of te huur hooggelegen villa huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop of te huur hooggelegen villa huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop of te huur hooggelegen villa huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop of te huur hooggelegen villa huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop of te huur hooggelegen villa huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop of te huur hooggelegen villa huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop of te huur hooggelegen villa huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto te koop of te huur hooggelegen villa huizen en kamers bestaand buiten europa
prijs: € 332000
Locatie : Curacao  (Buitenland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Woonoppervlakte : 450 m2

Beschrijving

Te koop of te huur voor lange periode een mooie hooggelegen villa:
Wil je wonen waar je buiten naar binnen kan halen en binnen naar buiten en op de wind met een schitterend uitzicht dan is dit iets voor u.
Centraal gelegen in de mooie rustige wijk Mon Repos op Curaçao vindt u onze gezellige villa op een hoekperceel gelegen in het tweede district van Curaçao.
Vlakbij Gosieweg, Groot Kwartier, Rio Canario, supermarkten, winkels, restuarants, scholen, tennisbaan, het Johan Cruyff voetbalveld en binnen enkele autominuten ben je bij de mooiste stranden van het eiland.
Villa bon bini is een dubbele woning met veel privacy en veel wind, met in totaal 8 slaapkamers, 4 badkamers, 2 open keukens, 2 grote woonkamers en 3 schuren. Beide woningen zijn elk geschikt voor 10 personen bevatten elk 4 slaapkamers, 2 badkamers met warm waterdoorstromer, een hele grote open keuken en woonkamer, een voor- en achterporche met een schitterend uitzicht, en geheel voorzien van een doorlopende granietvloer.
In zeer goede staat, rondom voorzien van een mooie omheinig met 3 toegangspoorten waarvan 2 geschikt voor auto. Een ruim dakterras met een schitterend uitzicht en een hele mooie grote gezellige palapa in de tuin.
Naast de reguliere nutsvoorzieningen en in elke kamer voldoende 220V, is er ook een eigen waterput, een noodgenerator en een beveiligingssyteem met camera’s aanwezig.
Geweldige investering, geschikt voor vele doeleinden.
Naast natuurlijk 2 complete woningen voor 2 grote gezinnen ook voor bijvoorbeeld kantoor aan huis, kamerverhuur voor stagaires, bed & breakfast of vakantiewoningen.
Totale bebouwing is ongeveer 450m² en het perceel is 660m². Er is voldoende ruimte om een zwembad te bouwen.
Vraagprijs Ang.650.000,- k.k. , Huurprijs Ang.5000,- excl. nutsvoorzieningen & internet.
Voor meer informatie of het inplannen van een bezichtiging neem contact op via info@villabonbini.com of kijk op onze website onze website en onze onze website


Kenmerken: Woonoppervlakte: 450 m2, Kopen in Curacao


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

Stuur bericht
Advertentienummer: 29594933 Meld aan Aanbodpagina