Uw eigen Bungalow in DENIA bij zee met garage en


sinds 5-5-2024 13:04:58

Grote foto uw eigen bungalow in denia bij zee met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen bungalow in denia bij zee met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen bungalow in denia bij zee met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen bungalow in denia bij zee met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen bungalow in denia bij zee met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen bungalow in denia bij zee met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen bungalow in denia bij zee met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen bungalow in denia bij zee met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen bungalow in denia bij zee met garage en huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 210000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 100 m2

Beschrijving

UWCASA-3573, Op wandelafstand van de zee en het zandstrand vindt u dit prachtige rijtjeshuis als Bungalow in DENIA van 100 m2 op een mooi perceel van 205 m2, en bij het centrum en alle voorzieningen.
U, als volgende eigenaar beschikt u dan over een complete en comfortabele woonruimte van ca. 100 m2 plus terras met de volgende specificaties:
• Op de begane grond is een zeer ruime woon en eetkamer met directe toegang tot het terras en de privétuin, een keuken en een toilet,
• De eerste verdieping bereikt u via de binnentrap met een ruime tweepersoonsslaapkamer met balkon, nog een tweepersoonsslaapkamer, een badkamer en een derde slaapkamer met 2 stapelbedden.
Voor uw auto is er dan een oprit met eigen garage.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van uw eigen privétuin (met ruimte voor een eigen zwembad), en tevens met grote gemeenschappelijke zwembad met terrassen in de mooie tuin.
UW EXTRA’S: In deze woning beschikt u ook over aluminium kozijnen met dubbel glas, inbouwkasten, een open haard en airconditioning (warm/koud).
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. Wat is de waarde van uw droomhuis en wat moet u bieden voor de aankoop? Lees onze adviezen voorop onze site: “Uw taxatie en bieden”
Kenmerken: Woonoppervlakte: 100 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 117289151 Meld aan Aanbodpagina