Overbeeke 14. in Berlicum | bedrijfsruimte Verhuurd onder vo


-
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfscomplex met meerdere loadingdocks op bedrijventerrein de Ernst aan de rand van Berlicum met directe aansluiting op de N279 en nabij de A2 (Maastricht Amsterdam) en de A50 (Eindhoven Emmeloord).

==========================

Begane grond: ca. 1.500 m² bedrijfsruimte
Eerste verdieping: ca. 400 m² showroom- bedrijfsruimte
Vrije hoogte: ca. 4,8 meter

Huurprijs: nader overeen te komen

Wilt u alle beschikbare informatie over dit complex ontvangen? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Overbeeke 14 in Berlicum aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

==========================

Optioneel Deelverhuur

De mogelijkheid is aanwezig om afwijkende metrages, vanaf 400 m² , te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie III. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling).
Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het volledig verharde buitenterrein.

Voorzieningen

– Gasheater
– Monoliet afgewerkte betonvloer
– Meerdere loading docks
– Elektrische overheaddeuren
– Krachtstroomvoorzieningen
– Alarminstallatie
– Tl-verlichting
– Toiletruimte
– Brandpreventiemiddelen
– Internet- telefonieaansluitingen
– Goederenlift (vermogen circa. 2.150 kg)
– Vloerbelasting ca. 1.200 kg/m2
– Extra voorzieningen

In samenspraak met de verhuurder bestaat de mogelijkheid om meerdere extra voorzieningen, waaronder een heftruckservice, elektrische pompwagen of zelfs een bezorgingsservice, af te nemen. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Ligging en bereikbaarheid

Op bedrijventerrein de Ernst dat bekent staat om haar uitstekende bereikbaarheid middels de snelle verbindingen richting de Rijkswegen A2 en A50 en de diversiteit van regionaal en landelijk opererende bedrijven.

Huurcondities

Huurprijs: N.O.T.K.
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen
Opzegtermijn: 3 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor o
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23626311

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.