De diepe achtertuin is op het zonnige westen gelegen.


sinds 12-5-2022 03:00:58

prijs: € 262500
Locatie : Almelo  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Verrassend ruime en over de volle breedte uitgebouwde middenwoning met diepe achtertuin en een grote stenen berging. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd.

De woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer van circa 50m² met een witte tegelvloer, met open U-vormige keukenopstelling met een complete keukeninrichting, drie slaapkamers op de eerste verdieping, ruime badkamer en een zolderslaapkamer. De diepe achtertuin is op het zonnige westen gelegen.

De woning is in een kindvriendelijke omgeving in de 'Dongewijk' gelegen op loopafstand van het winkelcentrum, scholen en sportaccommodaties. Tevens is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en NS-station Reeshof.Bouwjaar: 1995

Perceeloppervlakte: 161m²

Woonoppervlakte: 119 m²

Aanvaarding: in onderling overlegBegane grond

Entree/ hal met tegelvloer, moderne en licht betegelde toiletruimte voorzien van een vrij hangend toilet met fontein, en toegang tot de woonkamer.

Aan de achterzijde gelegen keuken voorzien van een tegelvloer en een complete keukeninrichting (apparatuur is nog geen jaar oud) voorzien van een houten werkblad, inductie kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Naast de keukeninrichting is een extra meubel aanwezig voorzien van een koelkast, combi magnetron/oven en extra kastruimte middels.

Over de volle breedte uitgebouwde en sfeervolle woonkamer circa 50m² (inclusief keuken) voorzien van een tegelvloer, strakke wandafwerking, schuurwerk plafondafwerking, inbouwspots, trapkast en twee openslaande tuindeuren.

Vanuit de woonkamer is middels een deur de trapopgang te bereiken.Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Voorzijde een slaapkamer van circa 9 m² voorzien van een laminaatvloer, strakke wandafwerking en heeft een trapkast.

Achterzijde 2 slaapkamers circa 7 en 12 m² voorzien van een laminaatvloer, strakke wandafwerking, rolluiken en een schuin aflopend, hoog plafond, waardoor er een ruimtelijk effect is gecreëerd.

Licht betegelde badkamer voorzien van een vaste wastafel, ligbad met thermostaat kraan en douchegelegenheid en een 2e toilet.Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbare zolderkamer voorzien van een raam over de gehele breedte van de woning, bergruimte onder de dakschuinte, aansluitingen ten behoeve van de was-apparatuur en de unit voor de mechanische ventilatie.

De zolderslaapkamer voorzien van vloerbedekking.Buiten

Circa 9 meter diepe achtertuin op het westen gelegen welke is bestraat, en voorzien van een stenen berging met achterom.Algemeen

- De woning is goed onderhouden en instap klaar.

- Uitbouw over de volledige breedte aan de achterzijde.

- Buitenschilderwerk (juli 2016)

- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.In de koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.

- Deze brochure bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze
Kenmerken: Kopen in AlmeloKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26538840 Meld aan Aanbodpagina