Van Nelle Fabriek in Rotterdam | kantoorruimte Beschikbaar


€ 395
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Je kantoor op de UNESCO Werelderfgoed lijst?

NU EARLY BIRD PRICING: vanaf € 395,- per persoon per maand excl. BTW (vanaf 2 personen).

Je zou je gasten maar ontvangen in een pand dat op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed staat. Op een terrein waar de architecten jaar op jaar iconische gebouwen en elementen hebben toegevoegd. In een pand dat na bijna een eeuw nog indrukwekkender is dan in de tijd dat het gebouwd werd. Een gebouw dat wel het belangrijkste industriële monument van Nederland wordt genoemd.

In Rotterdam kan dat. Offices For You heeft sinds 2018 prachtige kantoren gemaakt in de iconische Van Nelle Fabriek. Als je een inspirerende plek zoekt: dit is er een. De toonaangevende architectuur is overweldigend en de verhalen die er bijhoren misschien nog wel indrukwekkender. Gebouwd in en na de oorlog, en daarmee een van de iconen van de Nederlandse inzet in de wederopbouwperiode.

Naast de architectuur wordt je ook omgeven door andere ondernemers en bedrijven die aan hun droom bouwen. Met goede restaurants, uitstekende koffie en geweldige lunchtentjes op het terrein en in de buurt is De Van Nelle Fabriek een perfecte ontmoetingsplek voor ondernemers. Op fietsafstand van het Centraal Station van Rotterdam en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto.

Een omgeving gebouwd om te werken. De beroemde architecten van De Van Nelle Fabriek wisten al dat voor mensen licht, ruimte en zuurstof nodig hebben om met plezier te kunnen werken. Met de gloednieuwe moderne designinrichting is er een plek ontstaan die een geweldige voedingsbodem kan vormen voor je bedrijf.

Huurmogelijkheden

De beschikbare units variëren vanaf 34 m² tot en met maximaal 182 m².

De kleinste unit is vanaf 4 werkplekken.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de huurvoorwaarden kunt u geheel vrijblijvende contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de van Nelleweg 1 in Rotterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Wat zijn de mogelijkheden?

Offices For You werkt volledig verassingsloos. Alles wat zij bieden is full-service. Alles is geregeld; van de ontvangst van uw gasten, het regelen van de post en het zetten van koffie.
De kantoren hebben een mooie vormgeving, lichte ruimtes met genoeg zuurstof en rustige werkplekken.

Moderne uitstraling
Kantoor units in style ingericht
Hoogwaardig opleveringsniveau
Huidige kamerindeling middels scheidingswanden
Supersnel internet
Meubilair
Flexplekken
Afgesloten kantoorruimten
Moderne toegangscontrole

Als huurder van een kantoorruimte krijgt u de beschikking over een groot aantal voorzieningen zoals:

Bar
Zit hoeken
Receptie
Kantine
Sanitair

Wat is Offices for You

Uw werkplek is de plek om te groeien. Offices For You creëert die plek. Zij bieden u een omgeving waar u kunt werken en kunt leren. Waar u andere ondernemers kunt ontmoeten om zo uw netwerk te laten groeien. Dat doen zij op locaties die indruk maken. Locaties waar u zelfs niet-klanten uitnodigt om te komen kijken, gewoon omdat het verhaal zo goed is.

Huurcondities

NU EARLY BIRD PRICING: vanaf € 395,- per persoon per maand excl. BTW (vanaf 2 personen).

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaard
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23354971

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.