Kruisweg 763 in Hoofddorp | kantoorruimte Beschikbaar


€ 125
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Representatieve kantoorverdieping beschikbaar op A1-locatie aan de Kruisweg in Hoofddorp. Het gebouw bevindt zich op steenworpafstand van de op- en afritten van de Rijksweg A4 en A5 en het centrum van Hoofddorp. De beschikbare kantoorverdieping maakt onderdeel uit van een groter gebouw met kantoor- en bedrijfsruimte dat momenteel deels in gebruik is door een internationaal opererend bedrijf actief in de veiligheidsindustrie. Als gebruiker krijgt u de beschikking over de volledige 2e en een deel 1e verdieping en u kunt uiteraard gebruik maken van de algemene ruimte waaronder de entree, het trappenhuis en de lift.

============================

Metrage

Kantoorruimte 1e etage: circa. 125 m2 BVO

Kantoorruimte 2e etage: circa 225 m² BVO

Huurprijs: € 125,- per m2 per jaar excl. BTW, excl. servicekosten

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorverdieping ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Kruisweg 763 in Hoofddorp aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

=============================
Indeling

De verdiepingen zijn volledig zelfstandig en bestaat uit een entree, diverse kantoor- spreekruimtes, toiletruimte, pantry en archiefruimte.

De algemene ruimte op de begane grond bestaat uit de gezamenlijke entree, een lift en vaste trapopgang naar de eerste verdieping.

Parkeren

Het gebouw beschikt over een groot eigen parkeerterrein, alwaar aan de huurders in overleg met de eigenaar gereserveerde plaatsen ter beschikking kunnen worden gesteld.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op Airport Business Park De Hoek. De op- en afritten van de A4 liggen op slechts 3 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de A5.

Ook middels openbaar vervoer is het object prima bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 700 meter afstand. En het station van Hoofddorp op nog geen 10 minuten loopafstand.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 2.0 van de staat van bedrijfsactiviteiten en dienstverlenende bedrijven toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte
Airconditioning
Alarminstallatie + ontruimings- alarmsysteem
Aluminium kozijnen
Elektrische screens zonzijde
Garderobe
Internet- en telefonieaansluitingen
Kabelgoten
Mechanische ventilatie
Pantry per verdieping
Separate toiletruimte
Systeemplafond met LED-inbouwverlichting
Te openen ramen
Vloerbedekking/tapijt
Wandradiatoren (Centrale Verwarming)

Huurcondities

Huurprijs: € 125,- per m2 per jaar excl. BTW
Huurtermijn: Een meerjarige huurovereenkomst.
Servicekosten: Voorschot per maand gebaseerd op verbruik/gebruik
Aanvaarding: In overleg
Opzegtermijn: 6 maanden
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aande
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23626300

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.