Uitgebouwde woning op topplek rand Rivierenwijk


sinds 16-5-2022 03:03:06

prijs: € 249000
Locatie : Almelo  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Op een topplek aan de rand van de Rivierenwijk staat deze uitgebouwde woning met een vrije ligging aan de achterzijde en een zonnige tuin. Dankzij de uitbouw en de gewijzigde indeling op de eerste verdieping heb je hier volop ruimte tot je beschikking: een badkamer met bad én douche, lichte woonkamer met gashaard en er zijn zelfs vijf slaapkamers mogelijk. De fiets kan in de berging en de fijne tuin heeft een poort naar de steeg. Aan de voorzijde van de woning ligt een rustig pleintje met parkeergelegenheid, waar alleen bestemmingsverkeer komt.

De locatie is uitstekend; op 400 meter van de supermarkt en in de wijk zijn een basisschool, huisarts, cafetaria en een buurthuis. Na een korte wandeling sta je in ’t Waarderhout en met de fiets ben je in korte tijd bij het Strand van Luna, winkelcentrum Middenwaard en het treinstation. Met de trein ben je snel in Alkmaar, Hoorn en de regio Amsterdam; perfect als je daar werkt en thuis wil genieten van een ruime woning in een kindvriendelijke woonomgeving.Indeling:

Begane grond:

Via de geheel bestrate voortuin loop je naar de voordeur van deze uitgebouwde woning. In de hal plek voor de kapstok en een mooie kast. De diagonaal gelegde plavuizen vloer ligt op de hele begane grond en de wanden zijn merendeels in een lichte kleur geschilderd.

Dankzij de uitbouw is de woonkamer fors vergroot waardoor je een fijne, lichte leefruimte tot je beschikking hebt. Blikvanger is de schouw met gashaard die vanuit alle hoeken van de woonkamer kunt bewonderen. Er is meer dan genoeg ruimte voor een hoekbank, tv-meubel, eettafel en een tweede zithoek bij de grote ramen. De kleuren op de muren passen goed bij de vloer, met het ronde ornament als speels detail.

Aan de voorzijde is de dichte keuken met zwart-witte metrotegels op de wanden en een eenvoudige keukenopstelling, voorzien van een gaskookplaat. De ruimte in de keuken biedt de mogelijkheid voor een mooie hoekopstelling, iets wat de kookliefhebber zal aanspreken.

In de woonkamer is de deur naar het trapportaal, van waaruit ook de toiletruimte met fonteintje te bereiken is. Ook hier zie je de zwart-witte metrotegels op de wanden en de tegels op de vloer zijn in dezelfde kleuren uitgevoegd.Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn de overloop, twee (voorheen drie) slaapkamers en de vergrote badkamer. De wijziging in de indeling op deze verdieping heeft geresulteerd in grotere, fijne ruimtes.

Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer over de volle breedte, waar je naar wens ook weer twee kamers van kunt maken. Hier heb je alle ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote garderobekast. Ook de tweede slaapkamer heeft mooi lichtinval en laminaat op de vloer.

De kleuren wit en zwart zie je ook terug in de badkamer. Doordat de badkamer is vergroot zie je een ligbad, aparte douche, tweede toilet en een wastafel met spiegelkast.Tweede verdieping:

Via een vaste trap te bereiken zolderkamer met de opstelling van de cv-ketel, de aansluiting voor de wasmachine en een groot dakraam. Hier kun je een of twee extra slaapkamers realiseren, in combinatie met een bergvliering en een aparte wasruimte.Exterieur:

Vanuit de woonkamer stap je de diepe tuin in, gesitueerd op het oosten. Doordat er geen achterburen zijn heb je veel privacy en kijk je naar het achtergelegen plantsoen met mooie bomen. Er is een brede poort naar de steeg en de tuin is grotendeels bestraat, waardoor het tuinonderhoud beperkt is.

De voortuin is geheel b
Kenmerken: Kopen in AlmeloKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26559298 Meld aan Aanbodpagina