Fortunaweg 4- 74 in Schiedam | kantoorruimte Beschikbaar


€ 70
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Diverse kantoorruimten in dit bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein ‘Nieuwe Maas’ te Schiedam (het voormalige Gusto-terrein). Het bedrijfscomplex ligt gunstig ten opzichte van het centrum van Schiedam en het Rotterdamse ‘Merwehavengebied’.

De bereikbaarheid per auto is goed. Het bedrijventerrein is per auto bereikbaar vanaf zowel Rijksweg A4 (Hoogvliet-Vlaardingen, afslag Beneluxtunnel) als Rijksweg A20 (Hoek van Holland-Rotterdam-Gouda, afslag Spaanse Polder, via Marconiplein).

Metrages

Momenteel is beschikbaar.

Nummer 4: circa. 141 m² BVO kantoorruimte

Nummer 74: circa. 183 m² BVO kantoorruimte

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over deze kantoorunit ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Fortunaweg 4 – 74 in Schiedam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein, alwaar aan de huurders in overleg met de verhuurder gereserveerde plaatsen gehuurd kunnen worden. De huurprijs voor een privé parkeerplaats bedragen € 250,- per jaar excl. BTW.

Huurcondities

Huurprijs: € 70,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: € 7,50 per m2 per jaar excl. BTW exclusief nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze kantoorunit? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Fortunaweg 4 – 74 in Schiedam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

====================

Gratis zoekhulp door de Online Bedrijfsmakelaar

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Wij helpen u helemaal gratis bij uw zoektocht naar een nieuw pand.

Laat via het contactformulier op onze website, per mail of telefonisch weten wat uw wensen zijn en wij gaan di
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23148753

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.