Dorpsstraat 61 in Putten | winkelruimte Beschikbaar


€ 185
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

Gelegen in het gezellige, Puttense (winkel)centrum, nabij gratis parkeervoorzieningen, staat deze representatieve winkelruimte van ca. 234 vierkante meter te huur. De rode gevelsteen, gemixt met de grijsantraciet kleurige gevelafwerking, geeft het jonge pand een moderne en luxe uitstraling.

Deze winkelruimte is onderdeel van het woon- en winkelcomplex De Gerven en in dit complex zijn diverse winkels gehuisvest, waaronder een grote Plus supermarkt, een hagelnieuwe Okay-Fashion, een ambachtelijke slager en bakker, een moderne kapsalon en een mooie bloemenzaak. Op de eerste en tweede verdieping van het complex zijn appartementen gerealiseerd.
In de directe omgeving van De Gerven zijn ook andere winkelpubliekstrekkers gesitueerd. De Lidl, de Action en diverse horecagelegenheden zijn bij voorbeeld op korte loopafstand aanwezig.

Naast de levendige locatie rondom de winkel-ruimte is ook de Puttense winkeliersvereniging zeer actief. Door de organisatie van veel evenementen in het centrum, naast de wekelijkse markt, de jaarlijkse Ossenmarkt en de verschillende braderieën, boeken- en modemarkten, is het (winkel) centrum levendig en trekt het ook veel bezoekers uit de omliggende dorpen.

Daarnaast verzorgt de winkeliersvereniging ook de aankleding van het centrum in de verschillende seizoenen. Naast de Puttense winkeliersvereniging zijn de verhuurder en de andere huurders in het complex De Gerven ook actief in het bedenken van leuke acties, waarin ze elkaar betrekken. Nieuwsgierig geworden naar de indeling van deze winkelruimte? Lees dan snel verder!

Indeling van deze representatieve winkelruimte:

De voorzijde van de winkel is aan weerszijden opgedeeld in twee grote raampartijen die dienen als etalage. Door de dubbele openslaande entreedeuren heeft de winkel altijd een welkome uitstraling. Het pand meet ca. 234 vierkante meter en is momenteel opgedeeld als een open winkelruimte met achterin een personeelsruimte v.v. kantoor/opslag met toilet en zes paskamers met een koffiebar voor klanten. Het huidige afwerkingsniveau bestaat uit één warmte-koude-installatie bij de entree, twee aircos, een betonvloer en kabelgoten aan het plafond t.b.v. elektra en data. Deze kunnen in overleg worden overgenomen of worden door de huidige huurder voor oplevering verwijderd.

Wat maakt deze winkelruimte uniek:

– Gelegen op een goeie (winkel)locatie in het Veluwse dorp Putten met diverse publiekstrekkers in de directe omgeving op korte loopafstand;
– Representatieve winkelruimte van ca. 234 vierkante meter met een strakke gevelafwerking aan de buitenzijde en een moderne afwerking aan de binnenzijde;
– Voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe nabijheid van de winkelruimte;
– Naast de actieve, Puttense winkeliersvereniging bedenken de huurders en winkeliers binnen het woon-/winkelcomplex De Gerven ook regelmatig acties met en voor elkaar;
– Centrum is netjes aangekleed met o.a. een blauwe zone met parkeergelegenheid voor fietsen aan de voorzijde van het pand;
– Huidig afwerkingsniveau bestaat uit een heater/koeler bij de entree, een tweetal aircos en kabel-goten t.b.v. de elektrische installatie en data*. In overleg met de nieuwe huurder wordt het afwerkingsniveau vastgesteld.
– Winkelruimte is separaat voorzien van een kantoor met toilet en fonteintje;

Verdere bijzonderheden inzake de huur van het object:

Huurprijs: € 185,- per vierkante meter per jaar, exclusief btw en gebruikers-/verbruikslasten
Servicekosten: Niet van toepassing
Aanvaarding: In overleg, kan per j
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22737043

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.