De Flammert 1014 in Bergen L | bedrijfsruimte Beschikbaar


sinds 7-5-2020 4:10:45

prijs: 
€ 2400000
Locatie : Eersel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Op een goede locatie in Bergen staat deze interessante ontwikkelingslocatie te koop. Het riante perceel is gelegen op het plaatselijke bedrijventerrein en is goed zichtbaar vanaf de Rijksweg N271 (Venlo Nijmegen). Met name voor ondernemers die opzoek zijn naar productieruimte, op- en overslag of een riant buitenterrein biedt deze ontwikkelingslocatie qua omvang, indeling en ligging uitstekende perspectieven.
Door omstandigheden staan de huidige gebouwen al enige tijd leeg wat nadelige gevolgen heeft gehad voor de onderhoudsstaat waardoor een (her)ontwikkeling noodzakelijk is.
Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 29.500 m². Het bestaande gebouw is ca. 5.500 m2. Maximale bebouwingsmogelijkheden bedragen momenteel 60% van het perceelsoppervlakte (ca. 17.700 m2). De gemeente staat echter welwillend tegenover een verhoging van dit bebouwingspercentage naar 80% (ca. 23.600 m2) middels een ‘Postzegelplan’ procedure. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.
====================
Gratis objectbrochure
Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met terrein ontvangen?
Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Flammert 1014 in Bergen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.
====================
Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan kent het perceel een bedrijventerrein bestemming waardoor bedrijven tot en met milieucategorie 3, productiegebonden detailhandel en ondersteunende kantoorfaciliteiten zijn toegestaan.
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijfspand is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein De Flammert in Bergen. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. Door de ligging aan de N271 (Venlo Nijmegen) zijn de snelwegen A73 en A77 snel bereikbaar.
Met het openbaar vervoer is het object redelijk goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.
Koopcondities
Vraagprijs: vanaf € 2.400.000,- k.k. (Afhankelijk van het definitieve bebouwingspercentage)
Aanvaarding: In overleg
Zekerheidsstelling: De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.
Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
====================
Alle beschikbare informatie ontvangen?
Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met terrein? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Flammert 1014 in Bergen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.SPECIFICATIES:
 ● Aanbodtype: Overige typen
 ● Bestemming: Bedrijfsruimte
 ● Levering: Verzenden

Kenmerken: Kopen in EerselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23060426 Meld aan Aanbodpagina