Boerhaaveweg 50 in IJsselstein | bedrijfsruimte Beschikbaar


€ 500
Locatie Eersel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving

In het splinter nieuwe Business Center Panoven, gelegen op bedrijventerrein Paardenveld is een moderne kantoor-/praktijkruimte beschikbaar. De ruimte heeft een oppervlakte van circa 60 m² en is gelegen op de eerste verdieping. Het Business Center kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit.

==============

Metrage

Kantoor-/praktijkruimte : circa 60 m² BVO

Huurprijs: Vanaf € 500 ,- per maand excl. BTW

Wilt u alle beschikbare informatie over de ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Boerhaaveweg 50 in IJsselstein aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

==============

De op- en afritten van de Rijksweg A2 bevinden zich op steenworp afstand, deze zorgt voor een verbinding met de A12 en de A27. Ook middels openbaar vervoer is het uitstekend te bereiken, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 400 meter loopafstand.

Parkeren

Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoor-/praktijkruimte

Alarminstallatie
Aluminium kozijnen
Casco in overleg
Internet- en telefonieaansluiting
Te openen ramen
Wandradiatoren met cv
Zelfdragende kanaalplaat systeemvloer

Huurcondities

Huurprijs: Vanaf € 500 ,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom prachtige units met volop mogelijkheden voor uw onderneming op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de units?
Kenmerken: Kopen in Eersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23201440

Meer Bedrijfspanden

Meer Bedrijfspanden aangeboden in deze subrubriek.