Woning kopen in Spanje ?


sinds 16-9-2020 14:48:31

Grote foto woning kopen in spanje huizen en kamers bestaand europa
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 150 m2

Beschrijving

Welkom bij Casa Casa Costa Blanca, het onroerendgoedportaal van de Costa Blanca
Op onze website vindt u een ruim aanbod aan woningen te koop en te huur. Wij bieden nieuwbouw, wederverkoop en lange of korte termijn verhuur. Huizen, appartementen, villa's, bungalows, landhuizen, percelen, garages, investeringen ... Alle soorten eigendommen die u nodig heeft om aan de Costa Blanca te wonen, u vindt ze op ons Spaanse vastgoedportaal.
Ons vastgoedportaal is de grootste ONE STOP SHOP van eigendommen aan de Costa Blanca
Bij Casa Casa Costa Blanca bestrijken we de gehele kust van de provincie Alicante, als specialisten op het gebied van Dénia, Calpe, Jávea, Moraira, Torrevieja en Benidorm. Wij publiceren onroerend goed uit de hele Costa Blanca dat wordt aangeboden door lokale makelaars.
Met meer dan 300 dagen zon per jaar is de Costa Blanca de perfecte plek om te genieten van prachtige stranden, groene bergen en authentieke dorpjes. Deze regio is door de Wereldgezondheidsorganisatie erkend als een van de gezondste gebieden ter wereld.
Op ons Spaanse vastgoedportaal vindt u een woning om te ontspannen en te genieten van het mediterrane klimaat. Gecombineerd met de beste kwaliteiten van de Costa Blanca is dit het perfecte (tweede) huis voor jou. Investeren in een villa, appartement, finca of huis aan de Costa Blanca is niet alleen een investering in uw gezondheid en toekomst maar ook in uzelf!
Kenmerken: Woonoppervlakte: 150 m2, Kopen in Amsterdam


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24279420 Meld aan Aanbodpagina