Vakantiehuis te koop


sinds 16-1-2023 16:00:34

Grote foto vakantiehuis te koop huizen en kamers bestaand europa Grote foto vakantiehuis te koop huizen en kamers bestaand europa Grote foto vakantiehuis te koop huizen en kamers bestaand europa Grote foto vakantiehuis te koop huizen en kamers bestaand europa Grote foto vakantiehuis te koop huizen en kamers bestaand europa Grote foto vakantiehuis te koop huizen en kamers bestaand europa
prijs: -
Locatie : Ungarn  (Utrecht)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 27 m2

Beschrijving

In Hongarije in Balatonfenyves, een gelijkvloers condominium te koop, met een privé strand, met uitzicht op het Balatonmeer.
De woning van 27m2 bestaat uit een hal, badkamer, woonkamer, keuken en gesloten balkon.
Een paar jaar geleden is er nieuwe elektrische bedrading aangelegd en zijn er kunststof ramen en deuren geplaatst, die allemaal voorzien zijn van horren en luiken.
Het omheinde terrein van 5992m2 wordt beschermd door een 24-uurs receptie, heeft parkeergelegenheid en een gezinsvriendelijk privéstrand en speeltuin. Het resort en het park worden onderhouden door vast personeel. Er zijn 2 privé zonneweiden op het strand en aanlegplaatsen voor boten voor vakantiegangers. In de directe omgeving van het resort vindt u restaurants en kruidenierswinkels, en het centrum van het dorp, het grote strand van Fenyves en de haven van Fenyves liggen op slechts enkele minuten lopen. Het treinstation ligt binnen 500m. Het pand is onbezwaard en klaar voor onmiddellijke bewoning.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 27 m2, Kopen in Ungarn


Stuur bericht
Advertentienummer: 30147979 Meld aan Aanbodpagina