Uw nieuwe Appartement in MALAGA met veel extra


sinds 20-11-2022 08:49:09

Grote foto uw nieuwe appartement in malaga met veel extra huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in malaga met veel extra huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in malaga met veel extra huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in malaga met veel extra huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in malaga met veel extra huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in malaga met veel extra huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in malaga met veel extra huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in malaga met veel extra huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in malaga met veel extra huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 438000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 83 m2

Beschrijving

UWCASA-7455NBB, Met een onovertroffen uitzicht vanaf het dak van deze hoogbouwflats vindt u dit nieuwe Appartement in MALAGA van 83 m2. Dit nieuwbouwproject is verdeeld over twee unieke flats van 29 verdiepingen, de ……… Toren 1 is nu in de verkoop met totaal 252 woningen.
U kunt nu nog kiezen uit complete woningen met 1, 2 of 3 slaapkamers.
Voor uw auto is er dan een garage en berging inbegrepen in de prijs.
Het meest innovatieve aan uw nieuwe woning zijn de gemeenschappelijke ruimtes: wasruimte, …., gastrobar, bioscoop, en …….. en ……. en ……..
Buiten kunt u dan bovendien optimaal Spaans genieten van het ruime exclusieve zwembad op het dak met een spectaculair uitzicht over de stad.
Als dat nog niet genoeg is, is de ontwikkeling perfect verbonden met het historische centrum, ziekenhuizen, scholen en instituten, winkelcentra en sportgebieden, omringd door voetgangersruimtes om te wandelen en te ontspannen na een lange dag.
Als je houdt van het idee om in een van de hoogste gebouwen in Andalusië te wonen en je houdt van het stadsleven, dan wordt dit binnenkort jouw nieuwe thuis. Ook ideaal om nu te investeren met renderende winst voor later......
VERHUREN: En, als er een huurlicentie op deze woning rust, nemen we u graag op in ons zeer renderende verhuursysteem.
BEZICHTIGING kunt u nu direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.s. Waar zoekt u uw eigen woning in Spanje? Veel praktische en slimme adviezen vindt u nu op onze voorpagina, bij: “Wonen onder de zon”.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 83 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 29947620 Meld aan Aanbodpagina