Uw nieuwe Appartement in CASARES met parking en


sinds 9-6-2024 09:11:34

Grote foto uw nieuwe appartement in casares met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in casares met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in casares met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in casares met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in casares met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in casares met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in casares met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in casares met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement in casares met parking en huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 540000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 107 m2

Beschrijving

UWCASA-7556NBA, Bij exclusieve Golfbanen vindt u dit nieuwe Appartement in CASARES van 107-146 m2 …… in een serene omgeving met ……
U kunt nu nog kiezen binnen dit complex met liften en 2 of 3 slaapkamers uit:
• 74 appartementen en,
• 17 penthouses met dakterras.
Elke woning beschikt over ruime, zonnige terrassen of grote tuinen, ontworpen om perfect samen te smelten met het bevoorrechte kustklimaat. Geniet van het mediterrane zonlicht en het adembenemende uitzicht op de golfbaan, de zee en de bergen.
Voor uw auto is er dan een parking.
Buiten kunt u dan binnen dit complex beschikken over eersteklas faciliteiten zoals twee zwembaden, een fitnessruimte, een multifunctionele ruimte, een golf simulator en een barbecuegebied in de mooi aangelegde tuinen met terrassen.
Gelegen binnen de CASARES COSTA GOLF COURSE en dicht bij enkele van de meest prestigieuze golfbanen ter wereld, en op maar enkele kilometers van de steden Sotogrande, Marbella en Puerto Banús, centra van verfijning en elitesporten.
Wilt u nu meer weten over dit unieke nieuwbouwproject? Wacht niet langer en neem contact met ons op!
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. Aan welke vereisten moeten Spaanse makelaars volgens u nu voldoen? Kijk voorop onze site, bij: ”Uw makelaar in Spanje”.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 107 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 117607234 Meld aan Aanbodpagina