Uw eigen woning in DENIA bij zee met parking en


sinds 28-4-2024 09:25:01

Grote foto uw eigen woning in denia bij zee met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen woning in denia bij zee met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen woning in denia bij zee met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen woning in denia bij zee met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen woning in denia bij zee met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen woning in denia bij zee met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen woning in denia bij zee met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen woning in denia bij zee met parking en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen woning in denia bij zee met parking en huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 149000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 60 m2

Beschrijving

UWCASA-8356, Op wandelafstand van het zandstrand en alle voorzieningen vindt u dit Appartement in DENIA van 60 m2 op de eerste …….
U, als volgende eigenaar kunt dan genieten van deze complete woning met een volledig ingerichte keuken met alle benodigde apparatuur. Alsook toegang tot een kleine was-/bergruimte, een open woon en eetkamer met toegang tot het ruime terras met uitzicht over de gemeenschappelijke ruimtes. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten en twee badkamers, één met douche en de andere met ligbad.
Voor uw auto is er dan tevens een parkeerplaats en berging inbegrepen.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten binnen de gemeenschappelijke ruimtes met veel groen en zeer goed onderhouden en het ruime gemeenschappelijk zwembad en een padelbaan.
UW EXTRA’S: Dit hele pand is al voorzien van airconditioning, dubbele beglazing en rolluiken.
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. Pas op, koop geen Spaans vakantiehuis voordat u alles goed hebt voorbereid! Lees de tips voorop onze site: “KOOP NOOIT OP EIGEN HOUTJE”
Kenmerken: Woonoppervlakte: 60 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 117178183 Meld aan Aanbodpagina