Uw eigen Penthouse in DENIA met garageplek en


sinds 31-3-2024 16:02:53

Grote foto uw eigen penthouse in denia met garageplek en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen penthouse in denia met garageplek en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen penthouse in denia met garageplek en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen penthouse in denia met garageplek en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen penthouse in denia met garageplek en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen penthouse in denia met garageplek en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen penthouse in denia met garageplek en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen penthouse in denia met garageplek en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen penthouse in denia met garageplek en huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 539000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 104 m2

Beschrijving

UWCASA-20924, Pal aan het uitgestrekte zandstrand vindt u dit Penthouse in DENIA van 104 m2, zoals gebouwd in 2008, binnen een ……
U beschikt als volgende eigenaar dan over een complete woning met entree, grote woon en eetkamer met toegang tot het terras van 30 m2. Alsook een keuken, en 3 slaap met 2 badkamers (hoofdslaapkamer met badkamer en suite).
Voor uw auto is er dan een eigen afsluitbare garageplek binnen dit complex.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten binnen dit complex met terrassen en een mooie gemeenschappelijke tuin met ruime zwembaden, en rechtstreekse toegang tot het strand.
UW EXTRA’S: U beschikt dan ook over aluminium kozijnen met dubbel glas, inbouwkasten, zonneluifels, en air conditioning met roosters (warm/koud).
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, en via: onze website-in-denia-94/
P.S. U wilt een Spaanse woning kopen, met méér rendement dan uw bank nu biedt? Kijk dan eerst voorop onze site bij: “Uw bankrente beu?”
Kenmerken: Woonoppervlakte: 104 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 116539139 Meld aan Aanbodpagina