bouwgrond in Istrië Kroatië (onder optie)


sinds 20-7-2022 16:29:04

Grote foto bouwgrond in istri kroati onder optie huizen en kamers grondkavels Grote foto bouwgrond in istri kroati onder optie huizen en kamers grondkavels Grote foto bouwgrond in istri kroati onder optie huizen en kamers grondkavels Grote foto bouwgrond in istri kroati onder optie huizen en kamers grondkavels Grote foto bouwgrond in istri kroati onder optie huizen en kamers grondkavels Grote foto bouwgrond in istri kroati onder optie huizen en kamers grondkavels Grote foto bouwgrond in istri kroati onder optie huizen en kamers grondkavels Grote foto bouwgrond in istri kroati onder optie huizen en kamers grondkavels
prijs: € 119786
Locatie : Istrië  (Noord-Holland)

Kenmerken

Oppervlakte : 3571 m2

Beschrijving

Perceel van 5379 m2 in centrum van Barban bestaande uit 3571 ms bouwgrond en 1808 m2 aggrarisch grond bevind zich 7 minuten lopen van de kerkplein en 10 minuten rijden van de kust. Mooi uitzicht op de berg Uchka, perceel ligt langs de rustige dorpsweg en biedt veel privacy. Eenmaal schoongemaakt van beplanting, het is een perfecte lokatie voor 2 a 4 grote villa's met zwembad, B&B of een toeristische attractie.
Barban is een pittoreske middeleeuwse plaats in Istrië. Het stadje met een rijke geschiedenis heeft in het verleden vele heersers gehad: Habsburgers, Venetiërs, Fransen... Ze hebben allemaal hun sporen achtergelaten in het monumentale erfgoed en de vele bezienswaardigheden.
Goed bewaarde architectonische gebouwen uit de barok en gotiek, fresco’s en glagolitische opschriften, maar liefst vier kerken, paleizen, oude stadsmuren en het ridderspel "Trka na prstenac", maken van Barban een bijzonder aantrekkelijke excursieplaats voor liefhebbers van cultuurhistorisch erfgoed.
Kenmerken: Oppervlakte: 3571 m2, Kopen in Istrië


Stuur bericht
Advertentienummer: 29287189 Meld aan Aanbodpagina