Appartement Folkingestraat in Groningen


sinds 4-5-2024 12:52:55


prijs: € 1170
Locatie : Nijmegen  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

INDELING
Het appartement is verdeeld over de eerste en de tweede verdieping van het pand. Op de eerste etage bevindt zich een ruime keuken die is voorzien van alle gemakken namelijk: een vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, oven en een gaskookplaat. Verder bevindt de wasmachine zich in de keuken. Aan de achterzijde van de eerste etage bevindt zich de ruime woonkamer met uitzicht op het eerste terras. Op dit terras is voldoende zitruimte in de middag schijnt de zon volledig op dit terras. Op de Eerste etage is ook nog een apart toilet te vinden
Op de tweede etage van het appartement bevindt zich de slaapkamer. In de slaapkamer is ruimte voor een tweepersoons bed. Daarnaast is er in de kamer voldoende opslagruimte en plek voor thuiswerken. De slaapkamer is voorzien van een open badkamer die is voorzien van een toilet, douche, bad en wastafel. Aan de achterzijde van de tweede etage bevindt zich het tweede terras. Deze is ruimer dan het eerste terras. Dit betekent dat ook hier voldoende zitruimte. Ook op dit terras is in de middag veel zon.
Voor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.
Kenmerken: Kopen in NijmegenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 117279456 Meld aan Aanbodpagina