Wij zijn steeds op zoek naar huizen!


sinds 10-3-2020 12:45:50

  • Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa
  • Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa
  • Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa
  • Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa
  • Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa
  • Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa
  • Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa
Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa Grote foto wij zijn steeds op zoek naar huizen huizen en kamers bestaand europa
prijs: Op aanvraag
Locatie : Gerolstein/eifel  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Welkom bij Jonathan Agneessens Immobilien GmbH
Uw makelaar in de Eifel! Wij verkopen uw immobilie in de Eifel - Bij ons vindt u uw droomhuis in de Eifel
Jonathan Agneessens Immobilien GmbH is een immobilienkantoor welke door de zaakvoerder Jonathan en zijn echtgenote Lana dagelijks wordt geleid, met hun regionale verbindingen en talrijke contacten horen zij bij de toonaangevende immobilienmakelaars in de Landkreis Vulkaaneifel. Als familiebedrijf willen wij u tot volle tevredenheid begeleiden bij uw huisverkoop of aankoop, gepaard met competentie en overtuiging.
De aanbevelingen door onze tevreden klanten bevestigen ons in onze manier van werken en onze ondernemersfilosofie. Als u een huis wenst te verkopen of een huis wenst te kopen, u bent bij ons in ieder geval in goede handen.
Jonathan Agneessens Immobilien GmbH is lid van het Immobilienverband Duitsland IVD Verband van de Immobilienraadgevers, Immobilienmakelaars, beheerders en experten Regio West.
IVD is het teken welke staat voor kwaliteit en verstand van zaken.
Waarom vermelden we dit en wat betekent dit voor u ?
Voor de allermeeste mensen is het kopen van een appartement of huis de grootste investering in hun leven. Ook bij het verkopen van een huis heeft men als eigenaar vaak vele vragen. Goede raad is hierbij essentieel. Een kompetente Immobilienmakelaar geeft zijn klanten uitgebreide en gekwalificeerde raad.
Des te belangrijker is een teken, waaraan de klant kan herkennen dat hij te maken heeft met een kompetente, serieus werkende makelaar. Zo een teken is het lidmaatschap in het beroepsverband van de makelaars, het IVD.
Elk lid van het IVD moet namelijk kunnen aantonen dat hij de noodzakelijke beroepskennis/vakkennis bezit, men is met andere woorden gekwalificeerd en door het verband goedgekeurd.
Daarnaast moet elk lid van het IVD kunnen aantonen dat hij de nodige beroepsgerelateerde aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten.
Meer informatie aangaande het beroepsverband, zijn doelstellingen en opdrachten, en veel interessante informatie rond het thema Immobilien kunt u ook lezen op de website van het IVD.
Jonathan Agneessens is reeds sinds 2010 actief als Immobilienmakelaar in de Eifel.
Jonathan Agneessens opende samen met echtgenote en rechterhand Lana Agneessens het immobilienbureau in het hart van de vulkaaneifel in Gerolstein.
Jonathan en Lana komen uit Vlaanderen (het nederlandstalige deel van Belgie), zodoende kunnen zij zowel de nederlandse als de belgische kandidaat-kopers in hun eigen taal begeleiden bij hun zoektocht naar hun droomhuis in de Eifel.
Uiteraard wordt niet enkel de buitenlandse markt bediend, Jonathan Agneessens Immobilien vermarkt de aangeboden immobilien ook professioneel op de Duitse markt, een aanzienlijk deel van hun kopers zijn Duitsers, zowel Eifelaner als uit de naburige Bundesländer!
Jonathan Agneessens Immobilien zorgt niet enkel voor een succesvolle verkoop en begeleiding, zij verzorgen de hele voorbereiding van het notariele koopcontract, Jonathan is ook aanwezig bij de Notarisafspraak, bij de sleuteloverdracht en ook de administratieve afwikkeling wordt niet vergeten!
Verder staan Jonathan en Lana hun klanten ook na aankoop/verkoop verder met raad en daad bij!
Gezien de sinds enkele jaren steeds groter wordende vraag naar attractieve immobilien in de eifel is Jonathan Agneessens steeds zoekende naar passende immobilien voor de vele klanten die een zoekopdracht hebben gegeven.
Wij zoeken uw immobilie voor onze voorgemerkte kandidaat kopers uit Nederland, Belgie en Duitsland!

Voor onze
Kenmerken: Gevraagd in Gerolstein/Eifel


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23740259 Meld aan Aanbodpagina