Vrijstaand Woonhuis.Net over de Grens in Dld.


sinds 5-8-2023 10:41:12

Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand Grote foto vrijstaand woonhuis.net over de grens in dld. huizen en kamers vrijstaand
prijs: n.o.t.k.
Locatie : 26487 neuschoo dld  (Groningen)

Kenmerken

Aantal kamers : 5
Inrichting : Kaal
Woonoppervlakte : 115m2 m2

Beschrijving

Dit omstreeks 1945 gebouwde landhuis voldoet aan hoge eisen en laat niets te wensen over.
Het goed onderhouden pand is in de loop der jaren uitgebreid en liefdevol gerenoveerd en presenteert zich nu op een Scandinavische, frisse en gezellig comfortabele manier.
Het huis is gebouwd op een perceel van ca. 850 m² en belooft comfortabel wonen op twee niveaus.
Het huis is rondom opnieuw Gevoegd , en Geïmpregneerd.
•Geen makelaar,dus geen extra kosten.
Op ± 15 min rijden van de kust.
•Op 1 uur rijden van de grens met Groningen.
Inrichting
begane grond:
Keuken incl. ingerichte keuken
woon/eetkamer
slaapkamer
Kantoor
badkamer
gasten toilet
HWR
Gang
schuur
bovenste verdieping:
2 slaapkamers
Gang
Buiten:
terras
carport
Meer informatie
Aparte toiletten: 1
Garages/parkeerplaatsen: 5
Staat object: geheel gerenoveerd
Vloeren: tegels, laminaat

Grondoppervlakte: ca. 850 m²
Locatie Beschrijving
Deze woning is gelegen in Neuschoo, een idyllisch deel van de gemeente Holtriem in het district Wittmund (Nedersaksen).
De basisschool, de kleuterschool en alle relevante voorzieningen voor dagelijkse behoeften zijn binnen een straal van ca. 2-3 km te bereiken, diverse bushaltes bevinden zich in de stad. De Noordzeekust, Bensersiel, Esens of de stad Aurich liggen op slechts ongeveer 10 tot 15 minuten rijden van uw nieuwe huis, hier vindt u winkelcentra, marktplaatsen en vele vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud.
Naast een ontspannen uitzicht over weilanden en velden, biedt Neuschoo ook veel gezonde en gratis vrijetijdsmogelijkheden: op het goed ontwikkelde netwerk van paden geniet je ver weg van de toeristische drukte van de kustplaatsen van de frisse Noordzeelucht terwijl wandelen, fietsen of skeeleren.
Kenmerken: Aantal kamers: 5, Inrichting: Kaal, Woonoppervlakte: 115m2 m2, Kopen in 26487 Neuschoo Dld

Advertentienummer: 43284453 Meld aan Aanbodpagina