Uw nieuwe Villa aan SPAANS binnenmeer met parking


sinds 12-5-2024 09:09:27

Grote foto uw nieuwe villa aan spaans binnenmeer met parking huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe villa aan spaans binnenmeer met parking huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe villa aan spaans binnenmeer met parking huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe villa aan spaans binnenmeer met parking huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe villa aan spaans binnenmeer met parking huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe villa aan spaans binnenmeer met parking huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe villa aan spaans binnenmeer met parking huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe villa aan spaans binnenmeer met parking huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe villa aan spaans binnenmeer met parking huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 792000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 385 m2

Beschrijving

UWCASA-2713NB, Op maar 4,5 kilometer van het zandstrand vindt u deze luxe nieuwe Villa in SANTA ROSALIA van 385 m2 op een …..
U kunt nu nog kiezen uit meerdere van deze complete woningen met 3 slaap en maar liefst 4 badkamers plus gastentoilet, zoals gelegen in …..
Deze woningen zijn voorzien van gigantische raampartijen, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Om te zorgen dat het binnen aangenaam en koel blijft zijn de slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken. De grootste slaapkamer heeft bovendien een ensuite kleedkamer.
Voor uw auto is er dan een parking op uw eigen terrein (Met een voorinstallatie van een oplaadpunt voor uw elektrische auto).
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van een mooie tuin met terrassen en een ruim privézwembad met waterval, en de gehele buitenruimte is voorzien van antisliptegels. Op het dakterras is een pre-installatie gemaakt voor een buitenkeuken, jacuzzi en zonnepanelen.
UW EXTRA’S: Deze woning is verder voorzien van airconditioning met directe uitbreiding en warmtepomp op de begane grond en kelder. De badkamers zijn voorzien van de beste kwaliteit meubels, een hangend toilet, vloerverwarming en inloopdouches met glazen wanden. Ook de keuken wordt ……
Het Santa Rosalia Resort heeft een groot en indrukwekkend natuur gebied met een ruime keuze aan sport-, vrijetijds- en restaurants faciliteiten…….
Los Alcázares is de dichtstbijzijnde badplaats met zeven kilometer aan prachtige en net verzorgde zandstranden ……
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. Wat is de waarde van uw droomhuis en wat moet u bieden voor de aankoop? Lees onze adviezen voorop onze site: “Uw taxatie en bieden”
Kenmerken: Woonoppervlakte: 385 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 117361192 Meld aan Aanbodpagina