Uw nieuwe huis in TORRE DEL MAR met garage en


sinds 29-5-2024 08:58:10

Grote foto uw nieuwe huis in torre del mar met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe huis in torre del mar met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe huis in torre del mar met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe huis in torre del mar met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe huis in torre del mar met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe huis in torre del mar met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe huis in torre del mar met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe huis in torre del mar met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe huis in torre del mar met garage en huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 277000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 66 m2

Beschrijving

UWCASA-7551NB, Op maar 300 loopmeters van de Middellandse Zee vindt u dit nieuwe luxe Appartement in het pittoreske TORRE DEL MAR van 66-69 m2, aan de Costa del Sol.
U kunt nu nog kiezen uit deze complete woningen met 2 of 3 slaapkamers, inclusief garage en berging.
Alle buitenruimtes zijn voorzien van fraai aangelegde tuinen en ontspanningsruimtes. Dit complex heeft maximale toegankelijkheid!
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het ruime gemeenschappelijk zoutwaterzwembad voor efficiëntie en comfort in de mooi aangelegde tuinen met terrassen. Ook zijn er privé-faciliteiten, zoals optionele privézwembaden en tuinen afhankelijk van het woningtype.
UW EXTRA’S: Elk appartement heeft hoogwaardige voorzieningen, zoals innovatieve klimaatregeling en warmwaterproductie door met aerothermie. Uitstekende geluids- en thermische isolatie volgens de hoogste normen. En, een mooie volledig ingerichte keukens met hoogwaardige inbouwapparatuur.
Geniet dus van het ultieme luxe wonen aan de prachtige Costa del Sol met deze exclusieve woningen.
Laat deze unieke kans dus niet schieten, en neem contact met ons op!
TORRE DEL MAR is gelegen aan de zonnige Costa del Sol, en biedt u een perfecte mix van traditioneel Spaanse charme en moderne voorzieningen. En, bekend om zijn prachtige stranden, levendige promenade en heerlijke gastronomie, een ideale plek voor permanente bewoning en vakantiewoningen.
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. Aan welke vereisten moeten Spaanse makelaars volgens u nu voldoen? Kijk voorop onze site, bij: ”Uw makelaar in Spanje”.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 66 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 117518676 Meld aan Aanbodpagina