Uw nieuwe Appartement aan COSTA DEL SOL met garage


sinds 9-5-2024 09:39:31

Grote foto uw nieuwe appartement aan costa del sol met garage huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement aan costa del sol met garage huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement aan costa del sol met garage huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement aan costa del sol met garage huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement aan costa del sol met garage huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement aan costa del sol met garage huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement aan costa del sol met garage huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement aan costa del sol met garage huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw nieuwe appartement aan costa del sol met garage huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 292000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 68 m2

Beschrijving

UWCASA-7431, Bij het zandstrand vindt u dit nieuwe Appartement in TORRE DEL MAR van 79-81 m2, binnen dit prachtige …..
U kunt nu nog kiezen uit woningen met 1, 2 of 3 slaapkamers, met de volgende kenmerken en specificaties:
Met hoge normen voor kwaliteit in airconditioning en opwekking van SWW door Aero thermische energie met de hoogste normen.
En met volledig ingerichte keukens hebben die zijn uitgerust met apparatuur van topkwaliteit.
Voor uw auto is er dan een garageplek met video-intercom en de bergingen, en voorbereiding voor het opladen van elektrische voertuigen.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten binnen dit wooncomplex met een ruim gezamenlijk zwembad met efficiënte zoutchlorering. Alsook eigen privé zwembaden en grote buitentuinen, afhankelijk van het type woning.
Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor nog meer informatie!!!
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. Wat is de waarde van uw droomhuis en wat moet u bieden voor de aankoop? Lees onze adviezen voorop onze site: “Uw taxatie en bieden”
Kenmerken: Woonoppervlakte: 68 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 117330941 Meld aan Aanbodpagina