Uw eigen Villa in BENISSA landgoed Golfbaan


sinds 14-4-2024 16:23:34

Grote foto uw eigen villa in benissa landgoed golfbaan huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen villa in benissa landgoed golfbaan huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen villa in benissa landgoed golfbaan huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen villa in benissa landgoed golfbaan huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen villa in benissa landgoed golfbaan huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen villa in benissa landgoed golfbaan huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen villa in benissa landgoed golfbaan huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen villa in benissa landgoed golfbaan huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen villa in benissa landgoed golfbaan huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 415000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 151 m2

Beschrijving

UWCASA-018510, Vlakbij de Golfbaan en alle voorzieningen vindt u deze Villa in BENISSA van 151 m2 op een landgoed van 958 m2, in de ……….
Als volgende eigenaar beheerd u dan een complete woning met een woon en eetkamer met keuken en directe toegang tot de naya die uitkijkt op de tuin en het zwembad.
Ook is er een grote hoofdslaapkamer met en-suite badkamer met douche en ingebouwde kasten, nog twee tweepersoons slaapkamers, waarvan een met en-suite badkamer die toegankelijk is vanaf de naya en een losse badkamer.
Voor uw auto’s zijn er dan voldoende parkings op uw eigen landgoed.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten door voldoende ruimte op het groter terras, een barbecue en eethoek, en uw ruime eigen zwembad in de keurig aangelegde tuin.
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. Door nu te investeren in Spaans vastgoed haalt u méér rendement dan uw spaarbank! Kijk maar voorop onze site bij: “Uw WINVESTERING”
Kenmerken: Woonoppervlakte: 151 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 116866895 Meld aan Aanbodpagina