Uw eigen huis in ZUID SPANJE bij zee en met


sinds 17-4-2024 09:39:19

Grote foto uw eigen huis in zuid spanje bij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen huis in zuid spanje bij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen huis in zuid spanje bij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen huis in zuid spanje bij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen huis in zuid spanje bij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen huis in zuid spanje bij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen huis in zuid spanje bij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen huis in zuid spanje bij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen huis in zuid spanje bij zee en met huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 85000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 80 m2

Beschrijving

UWCASA-87823, Bij het zandstrand vindt u dit spectaculaire Appartement in MAR DE CRISTAL van 80-104 m2, in Islas Menores.
U beschikt als volgende eigenaar over een complete woning met groot terras op de bovenverdieping, met de volgende specificaties:
• een woonkamer,
• een aparte keuken,
• met een binnen balkon,
• en 3 slaap en 2 badkamers.
Deze woning ligt op het noordwesten en heeft vanaf het terras enig uitzicht op zee. De perfecte woning dus voor het grote gezin of zeeliefhebbers.
Isla Menores verwijst naar een kustgebied in de regio Mar Menor in de provincie Murcia, in het zuidoosten van Spanje. Mar Menor is een grote zoutwaterlagune, gescheiden van de Middellandse Zee door La Manga, een strook land die zich langs de kustlijn uitstrekt. Isla Menores is een van de vele steden en dorpen rond de Mar Menor.
De Mar Menor staat bekend om zijn ondiepe en warme water, waardoor het een populaire bestemming is voor watersporten en recreatieve activiteiten. Bezoekers van Isla Menores kunnen genieten van de stranden, wateractiviteiten en de unieke omgeving van de Mar Menor. De regio staat ook bekend om zijn natuurlijke schoonheid en de aanwezigheid van verschillende mooie vogelsoorten.
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. Door nu te investeren in Spaans vastgoed haalt u méér rendement dan uw spaarbank! Kijk maar voorop onze site bij: “Uw WINVESTERING”

Kenmerken: Woonoppervlakte: 80 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 116927583 Meld aan Aanbodpagina