Uw eigen Appartemnet in ALTEA met garage en


sinds 7-7-2024 09:18:24

Grote foto uw eigen appartemnet in altea met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartemnet in altea met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartemnet in altea met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartemnet in altea met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartemnet in altea met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartemnet in altea met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartemnet in altea met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartemnet in altea met garage en huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartemnet in altea met garage en huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 229000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 85 m2

Beschrijving

UWCASA-97132, Op enkele loopmeters van het zandstrand van Mascarat vindt u dit volledig gerenoveerde Appartement in ALTEA van 85 m2 op de eerste verdieping, in de urbanisatie Pueblo Mascarat.
Als volgende eigenaar beschikt u dan over een complete woning met een modern design en dicht bij de jachthaven, met de volgende specificaties:
Met mooie gladde muren, open keuken met bar, woonkamer met toegang tot een van de terrassen met uitzicht op de bergen, het heeft ook 2 slaap met 2 badkamers, een van de suite kamers met toegang tot een tweede terras, Ja, deze woning biedt u veel lichtinval vanuit de noord- en zuidkant.
Voor uw auto is er dan een garageplek, met berging.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten door onbeperkte toeging tot de tuinen en terrassen en de grote gemeenschappelijke ruimtes met zwembad, en de tennisbaan.
UW EXTRA’S: Alle kamers zijn al voorzien van airconditioning door Split.
Dit gebied van Mascarat, met de Marina Greenwich, is een spectaculaire enclave gelegen op 3 km van het pittoreske stadje Altea, op slechts een paar minuten van de golfbaan Don Cayo en het Villa Gadea Resort.
Dit geheel is omgeven door prachtige stranden, baaien en glooiende bergen in het binnenland. Ideaal voor liefhebbers van de zee, klimmen en duiken.
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. In Spanje zijn huizenprijzen soms meer dan 10% gestegen. Wat betekent dit voor u? Kijk voorop onze site bij: “Welke Spaanse makelaar?”
Kenmerken: Woonoppervlakte: 85 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 117828089 Meld aan Aanbodpagina