Uw eigen Appartement in DENIA vlakbij zee en met


sinds 7-4-2024 12:46:48

Grote foto uw eigen appartement in denia vlakbij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartement in denia vlakbij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartement in denia vlakbij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartement in denia vlakbij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartement in denia vlakbij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartement in denia vlakbij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartement in denia vlakbij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartement in denia vlakbij zee en met huizen en kamers bestaand europa Grote foto uw eigen appartement in denia vlakbij zee en met huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 179000
Locatie : Swifterbant  (Flevoland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 75 m2

Beschrijving

UWCASA-14802, Op wandelafstand van het zandstrand en de Middellandse Zee vindt u dit gelijkvloerse Appartement in DENIA van 75 m2, zoals gebouwd in 2000 ter hoogte van El Vergel.
U beschikt als volgende eigenaar over een complete woning in een mooie woonwijk met een tuinterras van maar liefst 35 m2.
Er zijn ook 2 slaap met 2 badkamers, een woon en eetkamer met keuken en wasruimte en toegang tot een groot terras met prachtige uitzichten.
Voor uw auto is er dan een garageplek, met een berging.
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de grote gemeenschappelijke tuin, met zwembaden en terrassen, en de paddletennisbaan.
UW EXTRA’S: Dit appartement is voorzien van inbouwapparatuur, inbouwkasten, airconditioning (warm/koud), en aluminium kozijnen.
MÉÉR INFO, foto’s en vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa,
P.S. U wilt een Spaanse woning kopen, met méér rendement dan uw bank nu biedt? Kijk dan eerst voorop onze site bij: “Uw bankrente beu?”
Kenmerken: Woonoppervlakte: 75 m2, Kopen in Swifterbant


Stuur bericht
Advertentienummer: 116698177 Meld aan Aanbodpagina