U naar 4 k eengezinswoning wij 5 k eengezinswoning


sinds 12-6-2021 18:39:54

  • Grote foto u naar 4 k eengezinswoning wij 5 k eengezinswoning huizen en kamers woningruil naar groter
  • Grote foto u naar 4 k eengezinswoning wij 5 k eengezinswoning huizen en kamers woningruil naar groter
Grote foto u naar 4 k eengezinswoning wij 5 k eengezinswoning huizen en kamers woningruil naar groter Grote foto u naar 4 k eengezinswoning wij 5 k eengezinswoning huizen en kamers woningruil naar groter
Locatie : Zoetermeer  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Aantal kamers : 4
Inrichting : Gestoffeerd
Woonoppervlakte : 67,06 m2

Beschrijving

Aangeboden:
Een leuke eengezinswoning met platte dak in een kindvriendelijke buurt met fiets-wandel mogelijkheden in Zoetermeer, wijk Seghwaert.
Begane grond: half open woonkamer met ruime keuken, opbergruimte en wc met wastafel. Voor hebben we een kleine tuin en een grote tuin achter met grote schuur met een extra etage.
Bovenverdieping: 3 slaapkamers waarvan één met een ruime opbergruimte(inloopkast), badkamer met douche(zonder wc) en nog een aparte opbergruimte. Fijn en veilig wonen, winkels, school/opvang en OV is bereikbaar op korte loopafstand. Met de auto rijd u snel en makkelijk de A12 of de N209, rustige buurt maar toch levendig. Wilt u meer informatie of heeft u interesse, dan horen we het graag. Huurprijs is €649,-.
Eisen woningbouw De Goede Woning:
Doelgroep 18+
Bezettingsnorm Min 3 - Max 4
Gezocht:
I.v.m. behoefte aan meer ruimte en gezinsuitbreiding zijn we bij voorkeur op zoek naar een 5 kamer eengezinswoning, eventueel met zolder. Een 4 kamer eengezinswoning kan... maar dan is een ruime zolder met vaste trap een must. Graag een wc boven vanwege een peuter/kleuter. Het liefst in Zoetermeer wijk: Seghwaert/Leidsewallen, Palenstein/Dorp, Leyens, Noordhove of eventueel Oosterheem. Graag ook in een kindvriendelijke buurt met winkels, OV en school/opvang op loopafstand. Sociale huurwoning, max €750,- huurprijs.
Kenmerken: Aantal kamers: 4, Inrichting: Gestoffeerd, Woonoppervlakte: 67,06 m2, Gevraagd in Zoetermeer


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26085791 Meld aan Aanbodpagina