Te koop: Perceel eigendomsgrond op Aruba.


sinds 13-9-2022 17:13:50

Grote foto te koop perceel eigendomsgrond op aruba. huizen en kamers kavels buiten europa Grote foto te koop perceel eigendomsgrond op aruba. huizen en kamers kavels buiten europa Grote foto te koop perceel eigendomsgrond op aruba. huizen en kamers kavels buiten europa
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Delft  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Perceeloppervlakte : 10.530 m2

Beschrijving

Overweegt u investeringen te doen in de zonnige Nederlandse Antillen dan kan het volgende van belang zijn:
Te koop op Aruba een fraai perceel eigendomsgrond van 10.530 m² groot en van excellente kwaliteit. Het perceel is centraal gelegen te Santa Cruz - Sjabiroeri. Dit is een landelijk - en rustiek gebied met een fraai uitzicht op de natuurlijke omgeving. Het karakter van het terrein is bouwgrond en is praktisch vlak en zeer geschikt om op verschillende manieren te verkavelen.
Van dit perceel is per direct een meetrapport en taxatierapport beschikbaar. Meer informatie hierover is op aanvraag beschikbaar. De prijs is nader over een te komen. En omdat het hier een particulier verkoop betreft worden de op Aruba gebruikelijke- en hoge makelaarskosten vermeden.
Dit terrein is op korte termijn op te leveren.
Bij voldoende belangstelling is er in een 2e fase ook het aansluitend gelegen perceel van 12.400 m² te koop. Het taxatierapport betreft ook dit terrein, een meetrapport zal dan aangevraagd worden.
Dit terrein is op wat langere termijn op te leveren.
Voor beide terreinen geldt de notariële K.K. (kosten koper).
Kenmerken: Perceeloppervlakte: 10.530 m2, Kopen in Delft

Advertentienummer: 29550175 Meld aan Aanbodpagina