Te koop: Perceel eigendomsgrond op Aruba.


sinds 13-9-2022 17:13:50

  • Grote foto te koop perceel eigendomsgrond op aruba. huizen en kamers kavels buiten europa
  • Grote foto te koop perceel eigendomsgrond op aruba. huizen en kamers kavels buiten europa
  • Grote foto te koop perceel eigendomsgrond op aruba. huizen en kamers kavels buiten europa
Grote foto te koop perceel eigendomsgrond op aruba. huizen en kamers kavels buiten europa Grote foto te koop perceel eigendomsgrond op aruba. huizen en kamers kavels buiten europa Grote foto te koop perceel eigendomsgrond op aruba. huizen en kamers kavels buiten europa
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Delft  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Perceeloppervlakte : 10.530 m2

Beschrijving

Wil u graag emigreren naar de Nederlandse Antillen dan volgt hier een voortreffelijk aanbod:
Te koop een perceel van 10.530 m² groot en van excellente kwaliteit en centraal gelegen te Santa Cruz - Sjabiroeri. Dit is een landelijk - en rustiek gebied met een fraai uitzicht op de natuurlijke omgeving. Het karakter van het terrein is bouwgrond en is praktisch vlak en zeer geschikt om op verschillende manieren te verkavelen. Bijvoorbeeld in 3 of 4 riante kavels van 2.300 m² voor riante luxewoningen voor vermogende particulieren (pensionada’s), die gesteld zijn op rust in een ruimtelijke woonomgeving. Of juist in een, voor investeerder(s) interessante - en winstgevende bouwproject van ongeveer 14 kavels van 500 m² voor bouw van eengezins - en/of ouderenwoningen.
(Volgens het Ruimtelijk ontwikkelingsplan 2019 dient bij verkaveling van een terrein in 3 of meer kavels, of bij woningbouw van 3 of meer woningen een verkavelingsplan opgesteld en ingediend te worden).
Van dit perceel is kortgeleden een meetrapport opgemaakt en tevens is er een taxatierapport aanwezig. Meer informatie hierover is op aanvraag beschikbaar. De prijs is nader over een te komen. En omdat het hier een particulier verkoop betreft worden de op Aruba gebruikelijke- en hoge makelaarskosten vermeden. Dit terrein is op korte termijn op te leveren.
Bij voldoende belangstelling is er in een 2e fase ook het aansluitend gelegen perceel van 12.400 m² te koop. Het taxatierapport betreft ook dit terrein, een meetrapport is nog niet beschikbaar. Dit terrein is op wat langere termijn op te leveren.
Voor beide terreinen geldt de notariële k.k. (kosten koper).

Kenmerken: Perceeloppervlakte: 10.530 m2, Kopen in Delft


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29550175 Meld aan Aanbodpagina