Te huur: Appt.in Almere -open-keuken-laminaatvloer


sinds 26-1-2022 18:15:10

Grote foto te huur appt.in almere open keuken laminaatvloer huizen en kamers appartementen en flats Grote foto te huur appt.in almere open keuken laminaatvloer huizen en kamers appartementen en flats Grote foto te huur appt.in almere open keuken laminaatvloer huizen en kamers appartementen en flats Grote foto te huur appt.in almere open keuken laminaatvloer huizen en kamers appartementen en flats Grote foto te huur appt.in almere open keuken laminaatvloer huizen en kamers appartementen en flats Grote foto te huur appt.in almere open keuken laminaatvloer huizen en kamers appartementen en flats Grote foto te huur appt.in almere open keuken laminaatvloer huizen en kamers appartementen en flats
prijs: € 950
Locatie : Almere  (Flevoland)

Kenmerken

Aantal kamers : 2
Balkon / tuin : Zowel een balkon als een tuin
Bouwperiode : 2005 tot heden
Garage / schuur / berging : Anders
Lift : Lift
Woonoppervlakte : 60 m2

Beschrijving

3e verdieping: galerij met uitzicht op de daktuin, toegang tot het appartement met in de hal de meterkast (stadsverwarming en glasvezelkabel), ruime slaapkamer aan de voorzijde waar dubbele deuren aanwezig zijn naar de galerij. Aan de linkerzijde is een badkamer aanwezig voorzien van een ruime open douche ruimte met thermostaatkraan, wastafel en toilet. Verder is aan de linkerzijde een aparte berging aanwezig waar u de wasmachine kunt plaatsen. In het midden van het appartement is een open keuken aanwezig voorzien van een recht opgesteld keukenblok met ingebouwde apparatuur: keramische kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vriezer en een hete luchtoven.
Aan de achterzijde is de woonkamer aanwezig met dubbele deuren naar het balkon. Het balkon biedt prima uitzicht op een groenstrook met stadsgracht. U heeft geen bovenburen dus u heeft meer zonlicht en meer privacy.
Het appartement is keurig bewoond en voorzien van een laminaatvloer, nette keuken en nette badkamer. De wanden zijn glad gestuukt.
Het complex is in zeer goede staat van onderhoud en u mag als bewoner ook gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin.
Kenmerken: Aantal kamers: 2, Balkon / tuin: Zowel een balkon als een tuin, Bouwperiode: 2005 tot heden, Garage / schuur / berging: Anders, Lift: Lift, Woonoppervlakte: 60 m2, Kopen in Almere


Stuur bericht
Advertentienummer: 27915527 Meld aan Aanbodpagina