Te bouwen Kantoorruimte


Grote foto te bouwen kantoorruimte huizen en kamers kantoorruimte
€ 150000
Locatie Kerkrade  (Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

Totaal oppervlak bouwgrond Rukkerweg 164 groot ongeveer 925 m2 Gelegen in Terwinselen op de grens van Heerlen Landgraaf en Kerkrade. Vanaf de N281 "Stadsautoweg Heerlen" begint bij het Roda-sportcomplex de binnenring (Euregioweg).Via de afslag Terwinselen/Rukkerweg komt de nieuwe rotonde Heistraat/Tunnelweg in zicht.Huisnummer 164 bestaat nog niet,dus net voor de rotonde is Perceel M231 gedeeltelijk (de parkeerplaats)en perceel M336 de achterliggende grond. Totale frontbreedte is ca.24 meter en is ca. 43 m diep. Cafe "Stap in" ligt aan de nieuwe rotonde.Snowworld is heel dichtbij
De 2 Kavels zijn alleen in een koop te verkrijgen voor € 150.000,- Totale grondprijs dus slechts ca. €160,- p/m2 voor het gehele perceel. Perceel M336 is als bedrijfsterrein echter alleen onder bepaalde voorwaarden ook alleen te koop voor €45.000.- via Hendriks. De eigenaar Stapensea van
cafe "Stap in" van het perceel M231 en Hendriks van perceel M336
Ruiling of samenvoeging levert namelijk 2 stukken bouwgrond van elk 75.000,- per perceel, zodat er gelijktijdig maar ook afzonderlijk gebouwd kan worden aan twee woningen onder een kap als eerste mogelijkheid. Dit kan, als alles meezit met de bouwvergunning en de aannemer in een jaar worden gerealiseerd! Energie neutraal met zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepomp. In een halfjaar na de vergunning met een goede planning prefab te bouwen,met moderne technische bouwmethoden.
Een vrijstaand herenhuis met bedrijfsruimte met een enorme tuin of parkeerplaats ligt misschien meer voor de hand als 2e mogelijkheid. Een "veilige buurt met een mooie omgeving met aansluiting op de Binnenring Parkstad (Euregioweg)en straks ook de Parkstad-buitenring (eind 2018) In het bestemmingsplan is bedrijf-en woonhuisbestemming toegestaan. Het terrein is hiervoor volledig met een toegangspoort afgesloten.Ook dit is binnen een jaar te realiseren.

Let wel, slechts een van de 3 opties is uitvoerbaar.

Voor een projectontwikkelaar is er een 3e mogelijkheid om 6 of 9 appartementen te bouwen als 3e optie. Hiervoor is aan de achterzijde ruim voldoende parkeerruimte voor zeker 12 personenauto’s! Er is zelfs nog ruimte voor een overdekte hal van 12 bij 6 meter.
De renovatie van de Rukkerweg is inmiddels voltooid met een rotonde op de Heistraat/Tunnelweg en geeft deze locatie een bijzondere uitstraling op de directe omgeving Terwinselen .
Bel voor afspraak naar 045-5411728 of mail naar: jhadvadm@home.nl.
Kenmerken: Kopen in KerkradeE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 2026631

Meer Kantoorruimte

Meer Kantoorruimte aangeboden in deze subrubriek.

Heerlen, Limburg
045-5411728

E-mail deze adverteerder

Jouw bod?

euro
Vast bod  Automatisch bod

Anderen bekeken