Te bouwen Kantoorruimte


sinds 21-10-2015 14:42:53

Grote foto te bouwen kantoorruimte huizen en kamers kantoorruimte
prijs: € 150000
Locatie : Heerlen  (Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

Totaal oppervlak bouwgrond Rukkerweg 164 groot ongeveer 950 m2. Gelegen in Terwinselen op de grens van Heerlen, Landgraaf en Kerkrade. Perceel M231 gedeeltelijk en perceel M336 de achterliggende grond. De totale frontbreedte is ca.22 meter en is ca. 43 m diep. De eigenaars Stapensea van café "Stap in" van het perceel M231 en Hendriks van perceel M336. Zonder M336 zijn de bouwmogelijkheden beperkt en dus niet erg aantrekkelijk. Gelijktijdig maar ook afzonderlijk kunnen nu twee woningen onder een kap worden gebouwd als eerste mogelijkheid. Nieuwbouw kan, als alles meezit met de bouwvergunning na de uitvoering van het bouwplan en de aannemer, binnen een jaar tijd worden gerealiseerd! Energie neutraal met zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepomp. Volgens moderne technische bouwmethoden in pre-fabricage.
Een vrijstaand huis met bedrijfsruimte en enorme tuin en/of parkeerplaats ligt misschien meer voor de hand als 2e mogelijkheid. Een "veilige buurt" met een mooie omgeving met aansluiting op de Binnenring Parkstad (Euregioweg) en nu ook de Parkstad-buitenring. Het bestemmingsplan staat bedrijf-en woonhuis bestemming toe. Het terrein is nu volledig met een toegangspoort afgesloten. De achterliggende grond van Hendriks M336 is absoluut wel noodzakelijk om deze nieuwbouw te realiseren. De parkeerplaats van perceel M231 alleen, is namelijk te klein en moet nu ook nog vrije doorgang verlenen aan perceel M336. (i.v.m. recht op overpad). Bij verkoop vervalt dit recht door samenvoeging van M231 gedeeltelijk en M336.
Er kan ook voorlopig 1 huis worden gebouwd als de parkeerplaats van het café-pension gedeeltelijk naar de achterzijde wordt verplaatst. De linkerzijde grenzend aan het café-pension blijft dan voorlopig parkeerplaats.
De nieuwe rotonde Rukkerweg/Heistraat/Tunnelweg Terwinselen zorgt nu voor een betere doorstroming van het verkeer. Centraal gelegen in Parkstad. De omgeving van skibaan SnowWorld, met de steenberg, die fantastisch uitzicht geeft over heel de omgeving. Mondo Verde, de Botanische tuin Terwinselen, Gaia-Zoo en wandelgebied Strijthagen, bieden deze locatie een prachtige gelegenheid voor woon-werk en bedrijf.
Zelfs een 3e optie is ook nog mogelijk. Het gehele project Café-pension "Stap in" met bouwgrond voor 2 woningen met een parkeerplaats in zijn geheel overnemen. De richtprijs voor het café-pension hiervoor is € 275.000,-. Perceel M336 voor € 60.000,- maakt totaal €335.000,- Over deze overnameprijs van de bouwgrond moet Stapensea nog wel zelf beslissen.
Er kan ook voorlopig 1 huis worden gebouwd als de parkeerplaats voor het café-pension naar de achterzijde wordt verplaatst. Hendriks beslist dan zelf over zijn prijs van perceel M336. Deze bouwgrondprijs is nu € 150.000,- totaal. Dus € 75.000.- per perceel. Als er 2 zelfbouwers zijn, dan trekt Hendriks zich graag terug en zorgt voor gelijktijdige overdracht van perceel M336. Bel voor afspraak naar 045-5411728 of mail naar: jhadvadm@home.nl. Dhr. Stapensea is bereikbaar via “Stap in.”Rotonde Heistraat 66/Rukkerweg 164/Tunnelweg .Emailadres: hansstapensea@msn.com

Kenmerken: Kopen in Heerlen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 2026631 Meld aan Aanbodpagina