Te bouwen Kantoorruimte


Grote foto te bouwen kantoorruimte huizen en kamers kantoorruimte
€ 150000
Locatie Kerkrade  (Limburg)

Kenmerken

Beschrijving

Totaal oppervlak bouwgrond Rukkerweg 164 groot ongeveer 1000 m2 Gelegen in Terwinselen op de grens van Heerlen Landgraaf en Kerkrade. Vanaf de N281 "Stadsautoweg Heerlen" begint bij het Roda-sportcomplex de binnenring (Euregioweg nabij Snow-World).Via de afslag Terwinselen/Rukkerweg komt de nieuwe rotonde Rukkerweg/Heistraat/Tunnelweg in zicht.Huisnummer 164 vormt deze bouwgrond. Perceel M231 gedeeltelijk (parkeerplaats)en perceel M336 de achterliggende grond. Totale frontbreedte is ca.24 meter en is ca. 43 m diep. Café "Stap in" ligt aan de nieuwe rotonde.
De 2 Kavels zijn nu alleen in een koop te verkrijgen voor € 150.000,- Totale grondprijs dus slechts ca. €145.- p/m2 voor het gehele perceel. Perceel M336 is als bedrijfsterrein echter onder bepaalde voorwaarden ook alleen te koop voor €45.000.- via Hendriks. De eigenaar Stapensea van cafe "Stap in" van het perceel M231 en Hendriks van perceel M336. Ruiling of samenvoeging levert namelijk 2 stukken bouwgrond van elk 75.000,- per perceel.

Er kunnen gelijktijdig maar ook afzonderlijk aan twee woningen onder een kap worden gebouwd als eerste mogelijkheid. De parkeerplaats kan namelijk verlegd worden naar de achterzijde met zelfs ruimere parkeergelegenheid voor het café-pension Stap-IN" Dit kan, als alles meezit met de bouwvergunning na de uitvoering van het bouwplan en de aannemer,in een jaar tijd worden gerealiseerd! Energie neutraal met zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepomp. Volgens moderne technische bouwmethoden in pefabricage worden uitgevoerd.

Een vrijstaand herenhuis met bedrijfsruimte met een enorme tuin of parkeerplaats ligt misschien meer voor de hand als 2e mogelijkheid. Een "veilige buurt met een mooie omgeving met aansluiting op de Binnenring Parkstad (Euregioweg)en nu ook de Parkstad-buitenring. In het bestemmingsplan is bedrijf-en woonhuisbestemming toegestaan. Het terrein is hiervoor volledig met een toegangspoort afgesloten.Ook dit is zeker binnen een jaar te realiseren.

Let wel, slechts een van de 2 opties is uitvoerbaar. De achterliggende grond van M336 is absoluut wel noodzakelijk om deze nieuwbouw te realiseren. De parkeerplaats (M231) alleen, is namelijk te klein en moet nu ook vrije doorgang verlenen aan perceel M336. (i.v.m. recht op overpad)

Voor een projectontwikkelaar is er een 3e mogelijkheid om 6 of 9 appartementen te bouwen als 3e optie. Hiervoor is aan de achterzijde ruim voldoende parkeerruimte voor zeker 12 personenauto’s! Er is zelfs nog ruimte voor een overdekte hal van 12 bij 6 meter.
De renovatie van de Rukkerweg is inmiddels voltooid met een rotonde op de Rukkerweg/Heistraat/Tunnelweg en geeft deze locatie een bijzondere uitstraling op de directe omgeving Terwinselen.

Zelfs een 4e optie is ook nog mogelijk. Het gehele project Café-pension "Stap In" met bouwgrond voor 2 woningen met een parkeerplaats in zijn geheel overnemen. De parkeerplaats wordt dan naar de achterzijde verplaatst om nieuwbouw mogelijk te maken. Over deze overnameprijs moet Stapensea zelf beslissen. Hendriks beslist dan zelf over zijn prijs van perceel M336.
Bel voor afspraak naar 045-5411728 of mail naar: jhadvadm@home.nl.
Kenmerken: Kopen in KerkradeE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 2026631

Meer Kantoorruimte

Meer Kantoorruimte aangeboden in deze subrubriek.

Heerlen, Limburg
045-5411728

E-mail deze adverteerder

Jouw bod?

euro
Vast bod  Automatisch bod

Anderen bekeken