Studio Hoogstraat in Zwolle


sinds 16-7-2020 13:03:41

Grote foto studio hoogstraat in zwolle huizen en kamers kamers
prijs: € 693
Locatie : Nijmegen  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

LET OP: ENKEL STUDENTEN KOMEN IN AANMERKING VOOR DEZE WOONRUIMTE
SITUERING
Deze studio is gelegen in de Hoogstraat op de tweede etage aan de achterzijde van het studiocomplex 'De Fabriek'. Het pand is enige jaren geleden nieuw opgeleverd en om die reden zijn de woning in een topstaat.
VOORZIENINGEN
De studio heeft een eigen keuken en aparte badkamer met douche toilet en wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte waar een wasmachine en droger staan, deze worden gedeeld met de medebewoners. De kosten voor het gebruik hier van zijn €3,80 per keer. Er is geen aansluiting voor wasmachine aanwezig in de studio.
De studio gestoffeerd opgeleverd met een moderne PVC vloer en raambekleding. Er is een fietsenstalling in het souterrain en een parkeerplaats kan eventueel bij gehuurd worden.
LOCATIE
Kamperpoort is een Zwolse volksbuurt die in de afgelopen jaren flink is opgeknapt. Zo is er veel nieuwbouw en komt er binnenkort een nieuw sushi restaurant! De bruisende binnenstad, het zomerse stadsstrand en bioscoop Pathé zijn binnen een paar minuten lopend of fietsend te bereiken. Het centrale station is circa 5 minuten fietsen.
HUURPERIODE
Het huurcontract heeft bij aanvang een duur van onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.
HUURPRIJS EN BORG
De huurprijs is exclusief het voorschot voor gas, water en elektra voor de studio, hiervoor kan zelf een contract bij een energieleverancier afgesloten worden. TV, internet en gemeentelijke heffingen zijn voor rekening van de huurder. De servicekosten voor de algemene ruimtes zijn inclusief tellen 55 euro per maand.
De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.
HUURTOESLAG
De woning voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Er is sprake van eigen voorzieningen zoals badkamer, toilet, kookgelegenheid achter een gesloten deur en een kale huur onder de huurtoeslaggrens voor kandidaten van 23 jaar en ouder.

SPECIFICATIES:
 ● Aantal kamers: 1
 ● Plaatsnaam: Zwolle
 ● Postcode: 8011BV
 ● Provincie: Overijssel
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Soort woning: Appartement
 ● Straatnaam: Hoogstraat, Binnenstad, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8011BV, The Netherlands
 ● Woonoppervlakte (in m²): 28


Kenmerken: Kopen in NijmegenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24128202 Meld aan Aanbodpagina