Prachtige villa in Jávea (Costa Blanca)


sinds 6-3-2024 18:22:04

Grote foto prachtige villa in j vea costa blanca huizen en kamers vrijstaand Grote foto prachtige villa in j vea costa blanca huizen en kamers vrijstaand Grote foto prachtige villa in j vea costa blanca huizen en kamers vrijstaand Grote foto prachtige villa in j vea costa blanca huizen en kamers vrijstaand Grote foto prachtige villa in j vea costa blanca huizen en kamers vrijstaand Grote foto prachtige villa in j vea costa blanca huizen en kamers vrijstaand Grote foto prachtige villa in j vea costa blanca huizen en kamers vrijstaand Grote foto prachtige villa in j vea costa blanca huizen en kamers vrijstaand Grote foto prachtige villa in j vea costa blanca huizen en kamers vrijstaand
prijs: € 585000
Locatie : Jávea - alicante spanje  (Gelderland)

Kenmerken

Bouwperiode : 2000 tot 2004
Perceeloppervlakte : 3047 m2
Woonoppervlakte : 340 m2

Beschrijving

Javea (El Rafalet)
3 slaapkamers 2 badkamers
Oppervlakte perceel : 3047 m² Bebouwd: 340 m² Bouwjaar : 2001
2 niveaus; het hoogste niveau op de tweede verdieping met 3 slaapkamers en 2 complete badkamers met ligbad. Een badkamer en suite.
Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en hebben ingebouwde kasten.
Op de begane grond is voldoende ruimte voor 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers.
De hele woning is voorzien van dubbel glas. Buiten een mooie tuin met veel palmbomen met grondverlichting, een groot grasveld rondom het zeer grote zwembad (6 x 15m) met ruime Romeinse treden. Aan de andere kant van het zwembad is er een apart huis, gebruikt als zomerkeuken, maar met een complete uitrusting, barbecueplaats, eettafel, zithoek en slaapkamer ook met airconditioning. Ook AC (H/C) in de woonkamer in elke slaapkamer en woonkamer van het hoofdgebouw.
Nu in prijs verlaagd: van 599.000,- naar 585.000,-
Verwarming: AC (W/C), houtkachel in de woonkamer, vloerverwarming.
Uitzicht op de bergen (Montgó) en de campo.
Een prachtige villa in topconditie, gelegen in een zeer landelijke omgeving met buren ver weg, maar toch dichtbij het dorp Benitachell en de stad Jávea met zijn supermarkten, vele restaurants met eten van over de hele wereld en met de baaien en stranden van de Middellandse Zee.
Kenmerken: Bouwperiode: 2000 tot 2004, Perceeloppervlakte: 3047 m2, Woonoppervlakte: 340 m2, Kopen in Jávea - Alicante Spanje


Stuur bericht
Advertentienummer: 29105087 Meld aan Aanbodpagina