Oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop


sinds 5-2-2024 05:20:55

Grote foto oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto oberoi 4 slaapkamer joglo villa te koop huizen en kamers bestaand buiten europa
prijs: € 550000
Locatie : Oberoi, bali, indonesie  (Buitenland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 250 m2

Beschrijving

Mooie ruime 4 slaapkamer Joglo villa te koop in Oberoi, een villa gelegen op korte loopafstand van alle faciliteiten die Seminyak te bieden heeft. Denk daarbij aan het strand, beach clubs, boutiques en een zeer ruime aan uiteenlopende restaurants. Kortom, een perfecte plek om te wonen maar ook om te verhuren.
De villa bestaat uit een hoofdgebouw, de Joglo. Centraal in de Joglo is de open living woonkamer met eetkamer. In het midden naar de achterkant is een zeer eenvoudige maar functionele open keuken. Vanuit het woongedeelte heeft u uitzicht over de tuin en het zwembad.
De Joglo is open. Mocht u de voorkeur geven aan een gesloten woongedeelte, dan zou het mogelijk zijn om de Joglo met glazen schuifpuien af te sluiten. Daarmee neemt u wel iets van het karakter van de Joglo weg maar maakt het dan weer wel mogelijk om bijvoorbeeld in een gekoelde woonkamer met AC te zitten.
Aan beide kanten van het woongedeelte vindt u 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn identiek, enkel zijn ze gespiegeld. Elke slaapkamer heeft een muur met daarachter de inbouw kleding kast. Ook heeft elke slaapkamer de beschikking over een zeer ruime badkamer. In de badkamer is een grote glazen ruit geplaatst waardoor de badkamers goed verlicht worden gedurende de dag.
Tot zo ver het hoofdgebouw. Echter, in de tuin bevinden zich aan elke kant ook 2 bungalows. Elke bungalow bestaat uit een slaapkamer met daarbij een apart toilet en een aparte badkamer.
De villa staat in een rustige straat. Ondanks dat u zich in de directe nabijheid van het uitgaansleven in Seminyak bevindt, zult u daar geen last van hebben. De villa bevindt zich in een straat met eigen bewaking en in de zelfde straat bevinden zich meerdere andere luxe villas.
Een auto kan in de straat geparkeerd worden.
Zoals hierboven vermeld woont u op korte afstand van alle interessante faciliteiten. Beach club KuDeTa is slechts 5 minuten lopen van de villa verwijderd. Het zelfde geldt voor het strand in Seminyak. Seminyak Square is 10 minuten lopen van de villa gelegen en in de zelfde tijd loopt u naar het begin van Oberoi’s Eat Street. Hier vindt u een zeer ruime keuze aan verschillende restaurants. Kortom, u kunt vrijwel alles te voet doen.
De villa is operationeel in de korte termijn vakantie verhuur. Prijs per nacht voor de gehele villa ligt rond de USD 400. De villa heeft een gemiddelde bezettingsgraag van rond de 80%. Een goed sprekende manager is aanwezig zodat u met een gerust hart u villa kunt laten runnen, ook wanneer u niet in Bali bent.

Kenmerken: Woonoppervlakte: 250 m2, Kopen in Oberoi, Bali, Indonesie


Stuur bericht
Advertentienummer: 115121572 Meld aan Aanbodpagina