Nieuwe moderne Joglo villa te koop in West Sanur


sinds 5-2-2024 05:10:05

Grote foto nieuwe moderne joglo villa te koop in west sanur huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto nieuwe moderne joglo villa te koop in west sanur huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto nieuwe moderne joglo villa te koop in west sanur huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto nieuwe moderne joglo villa te koop in west sanur huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto nieuwe moderne joglo villa te koop in west sanur huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto nieuwe moderne joglo villa te koop in west sanur huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto nieuwe moderne joglo villa te koop in west sanur huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto nieuwe moderne joglo villa te koop in west sanur huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto nieuwe moderne joglo villa te koop in west sanur huizen en kamers bestaand buiten europa
prijs: € 210000
Locatie : Sanur, bali, indonesie  (Buitenland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 160 m2

Beschrijving

Deze compleet nieuwe villa (bouwjaar November 2023) staat in West Sanur. Gelegen in een rustige straat op redelijk korte afstand van winkels, restaurants en natuurlijk het strand. De villa heeft de beschikking over 2 slaapkamer en een extra gebouw waar eventueel een extra slaapkamer gemaakt kan worden.
Laten we beginnen bij het de Joglo villa. Deze heeft de beschikking over een hele ruime woonkamer. Aan de ene kant van de woonkamer vindt u de open keuken. Naast de keuken is meer dan genoeg plek voor een grote eettafel met bijvoorbeeld 6 stoelen.
Tegenover de keuken is het zitgedeelte. Hier is ruimte genoeg voor een groot bankstel, tafel en verschillende kasten. De villa wordt leeg verkocht dus een toekomstige bewoner kan zijn eigen creatieve ideeen uitvoeren wat de decoratie betreft. Mocht u daar geen tijd of zin in hebben, dan is de huidige eigenaar bereid om voor u de villa, natuurlijk tegen betaling, in te richten.
Vanuit de woonkamer kunt u de beide slaapkamer betreden. Elke slaapkamer is ruim opgezet en is 20 vierkante meter groot. Elke slaapkamer heeft een ruimte waar u een inbouwkast kunt laten plaatsen. Natuurlijk heeft ook elk slaapkamer een eigen badkamer.
Vanuit uw bed heeft u zicht op een kleine prive tuin. Op dit moment staan er nog niet veel planten maar u kunt dit hoekje mooi decoreren met planten, een beeld en tuin verlichting die deze planten en beeld verlichten. Of plaats hier een zitje en u heeft uw eigen prive hoekje gecreerd.
Tegenover de villa bevindt zich een exta gebouw. Dit gebouw bestaat uit een toilet, wastafel, open douche ruimte en een kamer. In deze kamer staat op dit moment de waterpomp van het zwembad. Op deze manier is de pomp makkelijk bereikbaar voor onderhoud. Echter, als deze pomp bijvoorbeeld naar de parkeerplaats verplaatst wordt, dan kunt u deze kamer voor andere doeleinden gebruiken. Denk daarbij aan een extra slaapkamer, kantoorruimte, spa/massage kamer of werkplaats. Maar wellicht heeft u gewoon bergruimte nodig, dan kan de pomp blijven staan en plaats u kasten en rekken in deze kamer.
Centraal in de tuin is een zwembad geplaatst met daarnaast ruimte voor een paar ligstoelen.
De villa heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats.
De villa is gelegen in West Sanur. Binnen 10 minuten rijdt u naar het dichstbijzijnde strand. Winkels en enkele restaurants bevinden zich op een kortere afstand van de villa. (Internationale) Scholen kunt u eveneens in Sanur en Denpasar vinden waardoor deze villa ook geschikt kan zijn voor een familie met kinderen.

Kenmerken: Woonoppervlakte: 160 m2, Kopen in Sanur, Bali, Indonesie

Advertentienummer: 115121570 Meld aan Aanbodpagina