Nassogne - Vos Agences - Vastgoed in de Ardennen


sinds 18-3-2023 03:02:04

prijs: € 165000
Locatie : Breukelen ut  (Utrecht)

Kenmerken

Beschrijving


Vos Agences Condrogest Marche-en-Famenne biedt u dit gezellige appartement van 65m² met een prachtig uitzicht op de natuur vol op het zuiden. De woning biedt u niet alleen een adembenemend uitzicht, maar is ook volledig gerenoveerd (ramen, keuken, doucheruimte, vloerbedekking, nieuwe elektrische convectorkachel van topklasse, enz.) De woning heeft een zeer praktisch opklapbed! Ideaal als investering of voor wie op zoek is naar een praktisch tweede huis zonder extern onderhoud in onze mooie streek. 
De residentie Nanfurnal ligt in een groene omgeving met een gemeenschappelijk groen park, op de helling van het charmante dorpje Nassogne, bekend om zijn kunstnijverheid en zijn wandelroutes. 

Om meer te weten: PVC ramen met dubbele beglazing, accu van topkwaliteit, elektriciteit in overeenstemming tot 2039, mogelijkheid tot verwarming met hout/pellets. 

Indeling: hal, apart toilet, wasruimte, doucheruimte, slaapkamer, woonkamer, eetkamer en open keuken met uitschuifbaar bed, open aard die mag gerbuikt worden. Lift in het gebouw ! 

Prijs: 165.000 euro (onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaars).

Aantal kamers: 1
Regio: België
Soort bouw: Bestaande bouw
Soort woning: Appartement
Balkon: Ja

Kenmerken: Kopen in BREUKELEN UT


Advertentienummer: 29275664 Meld aan Aanbodpagina