Jouw kleine huisje


sinds 2-10-2022 16:04:42

Grote foto jouw kleine huisje huizen en kamers vrijstaand Grote foto jouw kleine huisje huizen en kamers vrijstaand Grote foto jouw kleine huisje huizen en kamers vrijstaand Grote foto jouw kleine huisje huizen en kamers vrijstaand Grote foto jouw kleine huisje huizen en kamers vrijstaand Grote foto jouw kleine huisje huizen en kamers vrijstaand Grote foto jouw kleine huisje huizen en kamers vrijstaand Grote foto jouw kleine huisje huizen en kamers vrijstaand Grote foto jouw kleine huisje huizen en kamers vrijstaand
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Warschau  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Inrichting : Volledig
Woonoppervlakte : 35 m2

Beschrijving

Het bedrijf „enJoiner” nodigt u uit voor de 2e editie van de JOUW KLEINE HUISJE- beurs op 7-9.10.2022 in Warschau op het PGE-Natodowy - terrein.
“enJoiner” we bouwen met natuur 🙂
Het bedrijf enJoiner biedt zijn klanten MODULAIRE HUIZEN, TUINKANTOREN en TERRASDAKEN van houtconstructie.
Ons ontwerp en oog voor detail worden gewaardeerd door de meest veeleisende klanten, zoals blijkt uit de projecten op prominente plaatsen in Warschau en de „świdermajer”-achtige structuren in de stad Otwock.
Wij zijn al meer dan 9 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van modulaire constructies
We ontwerpen zo dat de uitvoering geoptimaliseerd is qua gebruikte materialen en functies. Wij adviseren bij formele vraagstukken en coördineren de duurzame montage van de woning op zelfs de meest ontoegankelijke plekken.
Op de PGE Narodowy beurs kunt u onze ontwerpen van modulaire huizen zien.
We zullen onder meer het ontwerp van het KUBISTISCHE huis presenteren, dat tot 35 m2 afwijkt van het stereotype van het huis en dat te zien is in het bos bij Otwock.
Dit project trekt de aandacht met zijn minimalistische vorm en tegelijkertijd de zwier van de ingevoegde beglazing. Het hoge plafond en de afwerking in Scandinavische stijl dragen allemaal bij aan de ontvangst van het huis als een prestigieus gebouw.
Voor mensen die op zoek zijn naar een kleine, makkelijk te vervoeren woning om in te wonen, maken wij direct een enJoiner klaar.
We nodigen je uit om ons leuk te vinden op FB en Instagram om meer te weten te komen over onze projecten.
Wij nodigen u ook uit om telefonisch een afspraak te maken voor bijeenkomsten op de TWÓJ MAŁY DOM beurs in PGE Narodowy bij ons thuis.
De herfst is een goed moment om te plannen waar we volgende zomer willen doorbrengen. Als u soortgelijke dromen heeft als de onze, wilt u uw oase in de boezem van de natuur bouwen, dan is dit een goed moment om deze te realiseren. Dit is het perfecte moment om een ​​concept te ontwikkelen, kostenramingen bij te werken, documentatie en formaliteiten voor te bereiden. In de winter maken wij in onze hal een modulair huis voor u klaar, waarvan u het werk en de voortgang met ons kunt volgen en regelmatig kunt verifiëren. Welnu, en in het voorjaar kunt u over een paar dagen in uw huis wonen dat perfect is afgestemd op uw behoeften. Voor degenen die besluiten om tijdens de beurs een huis te bestellen, hebben we een voorbereide verrassing ;) Ik nodig je uit om de eerste stap te zetten.
Tickets voor de beurs vind je hier: 👇🏻
onze website-maly-dom/?fbclid=IwAR3fmTBW8lHsNVOfdoh2PfGmm8FjCu8Q18ZnT1qYST6mcSaV6owNv2pZIFw
Kenmerken: Inrichting: Volledig, Woonoppervlakte: 35 m2, Kopen in Warschau


Stuur bericht
Advertentienummer: 29615319 Meld aan Aanbodpagina