In totaal zijn dit 2 woningen plus nog een mantelzorgwoning,

sinds 10-9-2022 03:39:00

prijs: € 875000
Locatie : Almelo  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Kaatsheuvel en dichtsbijzijnde uitvalsweg op 4 auto-minuten.Omschrijving

In totaal zijn dit 2 woningen plus nog een mantelzorgwoning, op een ruim perceel, met vele mogelijkheden, op een landelijke locatie. Er zijn geen gas aansluitingen meer. Op de begane grond wordt er verwarmd met pelletkachels en de bovenverdiepingen door electrische apparaten. (infraroodpanelen + straalkacheltje). Er liggen 22 zonnepanelen op het dak van pand 139 en 16 zonnepanelen op het dak van 139a.De eigenaar heeft ook nummer 141 in verkoop die samen met 139/139A op een groot perceel liggen 5200 m2. De woningen zijn o.a. geschikt voor mantelzorg en of B&B. Momenteel is er een gedeelde oprit, die eenvoudig aangepast kan worden zodat ieder pand zijn eigen ingang/oprit heeft. Op het aangrenzende perceel aan de achterzijde is een auto-demontage bedrijf gevestigd.Momenteel worden de twee woningen + mantelzorgwoning verhuurd aan een bedrijf die daar arbeidsmigranten (10 personen) huisvest. Het betreft 2 gezinnen (3x man + vrouw en 3 vrienden). De huurperiode loopt nog tot februari 2023. In het huurcontact is een clausule opgenomen dat bij verkoop en of contractduurbeeindiging het pand leeg opgeleverd zal worden. In totaal zijn er 3 zitkamers, 3 badkamers, 3 keukens en 6 tweepersoons slaapkamers. De woningen hebben allen een separate ingang. Er is ook een tuin aanwezig.Om bergingen te creeren is het zwembad omgebouwd tot 3 ruime bergingen, het zwembad kan, na aanpassingen, weer in de originele staat worden teruggebracht. Een voor 139 - 1 voor 139a en 1 voor de mantelzorgwoning.WONING met huisnummer 139. Dat is de grootste woning van de 3.

Via de grote hal met toilet en trapopgang kom je in de ruime woonkamer en moderne keuken. Op de etage bevinden zich de overloop, 2 slaapkamers en badkamer. Op de tweede etage is er een grote zolder met dakraam.

Hierbij hoort ook de aangrenzende mantelzorgwoning die beschikt over een woonkamer met open keuken, hal met toegang naar het separate toilet en badkamer. Via de trapopgang in de hal bereik je de slaapkamer/zitkamer.WONING met huisnummer 139A

Via de hal kom je in de woonkamer die toegang geeft tot de moderne keuken. Vanuit de keuken bereik je de badkamer met bad, wastafel en toilet. Op de 1e etage bevinden zich 3 slaapkamers en overloop, vanuit de overloop bereik je tevens de tweede etage met grote zolderkamer.

BIJZONDERHEDEN:

Het perceel kan naar wens groter en of kleiner aangepast worden. Er is nu een gedeelde inrit die eventueel aangepast kan worden met 141 zodat ieder een eigen prive-oprit heeft. Zwembad kan weer operationeel gemaakt worden.

Geschikt om met 2 gezinnen te bewonen en daarnaast is er nog een mantelzorgwoning

Kenmerken

Datum overdracht is bespreekbaar; huidig huurcontract loopt tot februari 2023

De woning wordt elektrisch en met pelletkachels (woonkamers) verwarmd

Warmwater middels diverse boilers.

De woning is voorzien van zonnepanelen

Energielabel C

Er is een schoongrondverklaring beschikbaar

Mantelzorgwoning grenst aan nummer 139
SPECIFICATIES:

 ● Aanbieder: Met makelaar
 ● Aantal kamers: 5
 ● Bouwjaar: 1983
 ● Huisnummer: 139
 ● Plaatsnaam: KAATSHEUVEL
 ● Postcode: 5171 TL
 ● Provincie: Noord-Brabant
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Soort woning: Eensgezinswoning
 ● Straatnaam: Zuidhollands
Kenmerken: Kopen in Almelo


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 29040645 Meld aan Aanbodpagina