Huis Gerbrand Bakkerstraat in Groningen


sinds 7-4-2022 01:17:38

Grote foto huis gerbrand bakkerstraat in groningen huizen en kamers appartementen en flat
prijs: € 1495
Locatie : Nijmegen  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bij binnenkomst via de voordeur is er een deur naar de woon/eetkamer. De begane grond is een open ruimte die ook gesloten ingericht zou kunnen worden door de tussenmuur. Er komt veel daglicht binnen in de woning door de raampartijen aan de voor- en achterkant van de woning. Aan de achterzijde van de woning is de nieuwe keuken te vinden. De keuken is voorzien van een oven, vaatwasser, wasbak, kraan, vrieskast en een grote koelkast. Verder is er voldoende opslagruimte in de keuken aanwezig.
De woning is ook voorzien van een eigen tuin, die je kunt bereiken via de deur in de keuken. Het is een ruime tuin, waar je in de zomer lekker kunt genieten van het mooie weer. Daarnaast is er in de tuin nog een tuinhuis, waar je bijvoorbeeld je fiets in kunt zetten. Er is stroom in het tuinhuis dus een eventuele elektrische fiets kan hier opgeladen worden.
Op de eerste etage is de badkamer te vinden, die is voorzien van een douche, wasbak, spiegel en een badkamermeubel waar eventueel spulletjes in kunnen worden opgeslagen. Het toilet en de badkamer zijn gescheiden van elkaar.
Aan de linker achterzijde van de eerste etage is een slaapkamer te vinden met voldoende lichtinval en een trappenkast, waar kleding in kan worden opgeslagen. Aan de voorzijde is nog een slaapkamer te vinden, ook deze slaapkamer heeft veel lichtinval.
Op de tweede etage zijn nog 2 ruime slaapkamers te vinden. In de slaapkamers is voldoende ruimte voor een kast, tweepersoonsbed, en een eventueel bureau. Of terwijl voldoende ruimte. In de gang op de tweede etage is nog een luik te vinden die lijdt naar de vliering. Er is in de vliering voldoende ruimte voor een eventueel thuiskantoor, maar deze vliering kan ook worden gebruikt als extra opslagruimte.SPECIFICATIES:

 ● Aantal kamers: 5
 ● Plaatsnaam: Groningen
 ● Provincie: Groningen
 ● Soort bouw: Bestaande bouw
 ● Soort woning: Appartement
 ● Straatnaam: Gerbrand Bakkerstraat
 ● Woonoppervlakte (in m²): 132


Kenmerken: Kopen in NijmegenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 28479492 Meld aan Aanbodpagina