Hongarije, luxe boerderij met paardenstallen


sinds 13-2-2023 17:12:34

Grote foto hongarije luxe boerderij met paardenstallen huizen en kamers bestaand europa Grote foto hongarije luxe boerderij met paardenstallen huizen en kamers bestaand europa Grote foto hongarije luxe boerderij met paardenstallen huizen en kamers bestaand europa Grote foto hongarije luxe boerderij met paardenstallen huizen en kamers bestaand europa Grote foto hongarije luxe boerderij met paardenstallen huizen en kamers bestaand europa Grote foto hongarije luxe boerderij met paardenstallen huizen en kamers bestaand europa Grote foto hongarije luxe boerderij met paardenstallen huizen en kamers bestaand europa Grote foto hongarije luxe boerderij met paardenstallen huizen en kamers bestaand europa Grote foto hongarije luxe boerderij met paardenstallen huizen en kamers bestaand europa
prijs: € 260000
Locatie : Hongarije - bajna  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 120 m2

Beschrijving

Te koop aangeboden in Hongarije, een zeer luxe boerderij in de provincie Komárom Esztergom, nabij Bajna en op een half uurtje rijden van Budapest.
De uitstekend onderhouden boerderij ligt centraal in het dorp op een grondstuk van 2000 m2, en bestaat uit een woning van 100 m2. Er is open werkplaats van 30 m2. Tevens is er in de tuin een overdekt zitje van 30 m2 en 4 paardenboxen met omheinde uitloop, een kippenhok, hondenkennel en geitenhok. Achter in de tuin is een uitgang naar de achterliggende straat.
De verwarming wordt verzorgt door een houtgestookte cv, met vloerverwarming in de badkamer, wc en keuken. Er is naast leidingwater ook een waterput.
Indeling vanaf de straatzijde bekeken: slaapkamer 18 m2, garderobekamer 10 m2,woonkamer met open keuken 40 m2, badkamer 5 m2 separaat toilet 2 m2, stookruimte 4 m2, trapopgang 16 m2 met boven een slaapkamer 20 m2, gastenverblijf met badkamer 28 m2, 4 stuks paardenboxen.
Vraagprijs € 260.000

Kenmerken: Woonoppervlakte: 120 m2, Kopen in Hongarije - Bajna


Stuur bericht
Advertentienummer: 30234319 Meld aan Aanbodpagina