Groenmarkt 27- 29 in Zutphen | horeca Beschikbaar


sinds 14-1-2020 02:59:36

prijs: € 1150000
Locatie : Eersel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Te huur en te koop in Zutphen: Groenmarkt 27 – 29 en Schoenmakersstraatje 1
In het historische centrum van Zutphen staat dit karakteristieke pand beschikbaar voor zowel de verkoop als de verhuur. Het horeca- winkelpand met appartement(en) gelegen aan de Groenmarkt heeft een totale oppervlakte van ca. 1.280 m². Dit is een perfecte locatie voor als u wonen en werken wilt combineren of als u opzoek bent naar een interessante investering op een A1 – locatie in Zutphen.
Metrages (BVO)
Begane grond: circa. 285 m² BVO
1e verdieping: circa. 286 m² BVO
2e verdieping: circa. 278 m² BVO
3e verdieping: circa. 223 m² BVO
Kelderruimte: circa. 208 m² BVO
Wilt u alle beschikbare informatie over dit horeca- winkelpand met woonruimte ontvangen?
Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Groenmarkt 27-29 in Zutphen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.
====================
Indeling
Op de begane grond op Groenmarkt 27 is nu een restaurant met zo’n 90 m2. Daarachter ligt een bijzonder grote keuken met een opp van ca 40 m2. Aansluitingen, afvoerleidingen die nodig zijn voor de horeca, zijn aanwezig. Op de eerste verdieping is nog een tweede zaal te gebruiken van zo’n 85 m2, wat uitzicht biedt op het gehele plein en de toeristentrekker Wijnhuistoren.
Op de begane grond op Groenmarkt 29 is nog een derde zaal te gebruiken als restaurant. Door deze met minimale middelen aan te passen is een horecaconcept te realiseren met een verkoopoppervlakte van meer dan 235 m2. Tevens is een opslagruimte van 30 m2 en een zeer groot kelder van ca 160 m2 beschikbaar.
Bij dit horecapand kan een ruim terras van ca 85 m2 gerealiseerd worden. De ligging van het terras is bijzonder gunstig. Het pand ligt als een van de weinige horecabedrijven in Zutphen aan de zonzijde, waardoor het pand ook zowel in het voor- en naseizoen de zon op het terras heeft staan.
Ligging en bereikbaarheid
Kenmerkend voor de locatie is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Provincialeweg N345 bevinden zich op steenworp afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A50 en de A1.
Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 300 meter loopafstand. Daarnaast bevindt Centraal Station Zutphen zich op 500 meter loopafstand.
Bestemming
Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een Gemengd bestemming. De daarvoor aangewezen gronden zijn bestemd voor:
Detailhandel en dienstverlenende bedrijven met een bedrijfsvloeroppervlakte van max. 300 m²
Horeca tot en met categorie 2
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding: Gemeente Zutphen, Sectie F, Nummer 8981
Grootte: 250 m²
Kadastrale aanduiding: Gemeente Zutphen, Sectie F, Nummer 822
Grootte: 97 m²
Koopcondities
Vraagprijs: € 1.150.000,- k.k.
Aanvaarding: Per direct
Huurcondities
Huurprijs horecagedeelte: gedeelte van de kelder + begane grond (restaurant 2 zalen, keuken en opslag):
Eerste jaar: €3.500,- per maand.
Tweede jaar €4.000,- per maand.
vanaf derde jaar €4.500,- per maand.
Huurprijs horecagedeelte: gedeelte van de kelder + begane grond (restaurant 2 zalen, keuken en opslag), + 1e verdieping (r
Kenmerken: Kopen in EerselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22793721 Meld aan Aanbodpagina