Diverse kavels te koop


sinds 28-5-2024 06:44:24

Grote foto diverse kavels te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto diverse kavels te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto diverse kavels te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto diverse kavels te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto diverse kavels te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto diverse kavels te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto diverse kavels te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto diverse kavels te koop huizen en kamers bestaand buiten europa Grote foto diverse kavels te koop huizen en kamers bestaand buiten europa
prijs: € 20150
Locatie : Chiang rai thaialnd  (Buitenland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 400 m2

Beschrijving

Diverse kavels grond te koop in Huay Sak, Chiang Rai (Noord-Thailand) om een huis te bouwen. De grond is heuvelachtig, de omgeving is bebost wat voor potentiële schaduw zorgt, en de grond is bouwrijp. De eigendomspapieren zijn aanwezig.
Belangrijke details:
• Locatie: Huay Sak, Chiang Rai, Noord-Thailand
• Grond te koop om een huis te bouwen
• Heuvelachtig terrein
• Bebost/bebost gebied biedt potentiële schaduw
• Grond is bouwrijp
• Inclusief eigendomsdocumenten
Deze mogelijkheid stelt kopers in staat om onbebouwde grond in het gebied Huay Sak van Chiang Rai, Noord-Thailand, te kopen met de bedoeling een eigen huis te bouwen. De heuvelachtige, natuurlijk beschaduwde kavels zijn geschikt voor de bouw, met de nodige eigendomspapieren. Dit biedt potentiële huiseigenaren de kans om hun droomhuis te creëren in deze pittoreske, beboste regio van Thailand.

Kenmerken: Woonoppervlakte: 400 m2, Kopen in Chiang Rai Thaialnd


Stuur bericht
Advertentienummer: 117509323 Meld aan Aanbodpagina