Prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron


sinds 2-12-2020 03:02:57

Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen Grote foto prachtige recreatiewoning voor 8 pers. gelegen op eigen gron huizen en kamers recreatiewoningen
prijs: € 185000
Locatie : Nieuwerkerk  (Zeeland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze uitstekend onderhouden ruime vakantiewoning heeft een riante tuin en staat op een flink perceel eigen grond. Het chalet is in 2005 gebouwd met gebruik van degelijke materialen. De afwerking van wanden, vloer en plafond is op zo’n manier gerealiseerd dat er in de gehele woning een harmonieus geheel is ontstaan. De tuin met terras is gelegen op het zuidwesten en biedt veel ruimte met uitzicht over de weilanden en bossen. Het park biedt div. voorzieningen en uw huisdier is van harte welkom.
Woonkamer
Via de entree is de royale living bereikbaar, welke is verdeeld in een zit- en een eetgedeelte.
Het zitgedeelte is gelegen aan de voorzijde en beschikt over hoge raampartijen aan de voor en kopzijde. In deze gevels zijn drie schuifpuien gesitueerd. Hierdoor profiteert u van veel lichtinval en heeft u direct toegang tot de tuin. Het eetgedeelte is gelegen aan de rechterzijde. Zittend aan uw eettafel kijkt u heerlijk uit op de ruime tuin en wordt deze als het ware een verlengstuk van uw leefruimte.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met het eetgedeelte. Hier vindt u een actuele U keukenopstelling met vlakke deurtjes en alu-handgrepen. Het contrasterende keukenblad met oplopend afgeronde voorzijde en de subtiel gemêleerde wandbetegeling completeren het geheel.
De complete uitrusting van deze keuken bestaat uit veel praktische kastruimte, een RVS spoelbak met afdruip, 5 pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, vaatwasser, combi-oven, koel/vriescombinatie en een flinke bar.

Slaapkamer 1
Deze royale slaapkamer is aan de achterzijde van het chalet gelegen op de begane vloer. Op de vloer ligt een tapijt en de wanden zijn voorzien van behang. In de kamer treft u een schuifkastenwand welke erg veel opbergruimte biedt. Door de aanwezigheid van een raampartij in de gevel heeft u daglicht en ventilatie mogelijkheden.
Slaapkamer 2
Op de verdieping treffen we deze zeer ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en tv aansluiting. Uiteraard met ruimte voor kasten en voorzien van een raam voor daglicht en ventilatie mogelijkheid.
Slaapkamer 3
Eveneens is deze kamer op de verdieping te vinden. U treft hier een twee persoonsbed, tv aansluiting en is deze kamer net als de gehele verdieping voorzien van vloerbedekking. Het raam biedt de mogelijkheid tot het ventileren van de kamer.
Slaapkamer 4
Deze is gelijk aan slaapkamer 3.
Badkamer 1
De badkamer op de begane grond is van alle gemakken voorzien. De wand- en vloerafwerking zijn mooi op elkaar afgestemd en vormen een keurig geheel. De inrichting van deze sanitaire ruimte bestaat uit een ligbad met whirlpool, douchecabine met spatscherm en thermostaat mengkraan, wastafelmeubel met spiegel en venster voor ventilatie
Badkamer 2
Op de verdieping is centraal in het midden gelegen de tweede badkamer te vinden. Deze nette betegelde badkamer met ligbad, wastafel en desigradiator heeft tevens een Velux dakraam welke zorgt voor daglicht en ventilatie.

Omschrijving van het park
Het park “Resort De Achterhoek” ligt in de prachtige natuur van de Gelderse Achterhoek. Het heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie en iedereen zal zich zeker vermaken. Het is een park met heel veel faciliteiten en voorzieningen zoals: receptie, minimarket, binnen zwembad, recreatievijver, div. speeltoestellen, overdekt speelparadijs, div. sport- en spelmogelijkheden, g
Kenmerken: Kopen in NieuwerkerkKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 22624098 Meld aan Aanbodpagina