Achterdijk 15 in Helmond | bedrijfsruimte Beschikbaar


sinds 26-1-2020 02:59:33

prijs: € 795000
Locatie : Eersel  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Omschrijving
Multifunctioneel bedrijfspand beschikbaar aan de Achterdijk in Helmond. Bij de realisatie is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het pand ten goede is gekomen.
Metrage BVO
Bedrijfsruimte: circa. 1.000 m2 BVO
Kantoorruimte: circa. 400 m2 BVO
Het bedrijfspand is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein de Weijer in Helmond. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen naar onder andere de Rijkswegen A67, A73 en A270. Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts een paar honderd meter afstand.
====================
Parkeren
Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.
Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Ook productie gebonden detailhandel is toegestaan (met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotsmiddelen).
Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.
Opleveringsniveau bedrijfsruimte
Afzuiginstallatie
Alarminstallatie
Betonvloer
Brandpreventiemiddelen
Gasheater
Kantine
Krachtstroom
Lichtstraat
Overheaddeuren
Pantry
TL verlichtingen
Ventilatoren
Opleveringsniveau kantoorruimte
Airconditioning
Alarminstallatie
Dauerluftung
Garderobe
Systeemplafond met inbouwverlichting
Internet – en telefonieaansluitingen
Kantine
Mechanische ventilatie
Pantry
Te openen ramen
Toiletruimte
Vloerbedekking
Wandradiatoren
Zonwering
Koopcondities
Vraagprijs: € 795.000,- k.k. voor het gehele pand.
Deelverkoop is ook bespreekbaar vanaf € 395.000,- k.k.
Aanvaarding: In overleg.
Huurcondities
Huurprijs: € 75.000,- per jaar excl. BTW.
Deelverhuur in overleg.
Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.
Servicekosten: In overleg.
Aanvaarding: In overleg.
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het 90%-criterium(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Goedkeuring
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.
Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicat
Kenmerken: Kopen in EerselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22715943 Meld aan Aanbodpagina