1228 Prachtig gerenoveerd 3 slaapkamer huis


sinds 31-5-2023 13:12:18

prijs: € 159000
Locatie : Guardamar  (Buitenland)

Kenmerken

Woonoppervlakte : 90 m2

Beschrijving

Deze prachtige gerenoveerde woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is gelegen op een TOP locatie en ligt daarnaast 100% op het zuiden. Het hele jaar door kan men lekker genieten van de zon op één van de drie heerlijke privé terrassen. Uiteraard is er een ook een deel overkapt en zijn er twee zonneschermen. Het terras aan de voorkant van de woning is volledig vernieuwd.
De lijst van specificaties is vrij te groot om op te noemen, hierbij toch de belangrijkste punten : centrale verwarming (op gas), airconditioning (koud en warm) in iedere kamer, nieuwe badkamers met vloerverwarming - hangtoiletten - handoekenverwarmer en een top afwerking, moderne keuken met nieuwe apparatuur (inductie, koelkast inbouw, vaatwasser inbouw), traliewerk, dubbelglas, zonneschermen, terras met afdak, dakterras, horen, TV in de slaapkamers, glasvezel internet, privé parkeerplaats voor de deur, afgesloten straat zonder verkeer voor het huis.
Dit is één van de meeste complete woningen die u kunt vinden in de regio Ciudad Quesada, Rojales, Benijofar. De woning is gesitueerd recht tegenover het grote gezamenlijk zwembad. Geen heuvels, geen trappen niets u kunt direct oversteken naar het gezamelijke zwembad waar vrijwel nooit veel mensen tegelijk zijn. Tevens geeft dit een prachtig vrij uitzicht vanuit de woning zelf en vanaf de terrassen. Een strak blauw zwembad, groen en palmbomen. Rechts kijkt men uit op golfbaan La Marquesa in de verte. Het is een hele rustige buurt, maar toch op wandelafstand van verschillende voorzieningen. En ook een prachtig natuurgebied op slechts 2 minuten lopen.
Bezichting is mogelijk op afspraak ten alle tijden. Wilt u meer weten? Bel of mail ons gerust even.
Kenmerken: Woonoppervlakte: 90 m2, Kopen in Guardamar

Advertentienummer: 35236463 Meld aan Aanbodpagina